غلامرضا نصرتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تا کنون سه هزارو 489 انشعاب فاضلاب در شهر نهاوند واگذار شده است و شرکت آب و فاضلاب نهاوند توان و آمادگی واگذاری انشعاب در تمام مناطقی که خط لوله انتقال فاضلاب اجرا شده است را دارد.
نصرتی گفت: شبکه جمع آوری فاضلاب ایجاد شده در شهر نهاوند 60 کیلومتر است و برای ساخت فاضلاب شهر نهاوند اعتباری بالغ بر چهارده میلیاردو 500 میلیون تومان هزینه شده است که در بهمن سال 1390 به بهره برداری رسید.
وی افزود: دبی ورودی فاضلاب به تصفیه خانه در حال حاضر 30 لیتر در ثانیه است که با اتمام عملیات اجرای لوله انتقال فاضلاب شهری در تمام مناطق شهر نهاوند کل جمعیت 90 هزار نفری شهر نهاوند از امکانات فاضلاب شهری بهره مند می شوند.
رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان نهاوند عنوان کرد: فاضلاب واردشده به فرایند تصفیه در دو مرحله تصفیه فیزیکی و بیولوژیک از هر نوع آلودگی موجود پاکسازی میشود و پس از ضدعفونی نهایی و روزانه پساب استاندارد آن برای استفاده در زمینهای کشاورزی روستاهای پائین نهاوند به کانال کشاورزی منتقل میشود که این پساب مبدا تحول بسیار بزرگی در کشاورزی مناطق نهاوند شده است.
غلامرضا نصرتی اظهار داشت: بیست و چهار هزارو 538 مشترک آب در شهر نهاوند وجود دارد که از این تعداد هزارو 531 اشتراک تجاری و پنج اشتراک صنعتی هستند.
بعضی از ادارات نهاوند در کنترل و مصرف بهینه آب تلاشی نمی کنند
غلامرضا نصرتی بیان داشت: در شرایط حاضر که با بحران و کمبود آب در کشور و استان مواجه هستیم متأسفانه بعضی از ادارات نهاوند در کنترل و مصرف بهینه آب تلاشی نمی کنند و بعنوان پر مصرف ترین مشترکین اب نهاوند هم محسوب می شوند.
نظر شما