به گزارش خبرنگار مهر، عیسی پایین محلی پیش از ظهر شنبه در شوراي مناطق مرزي آموزش و پرورش استان، با اشاره به تشكيل اين شورا در 16 استان كشور و همجواري گلستان با كشور تركمنستان به فعاليت هاي اين شورا در اين سال ها اشاره کرد.
وی افزود: همجواري با كشور هاي همسايه ، مي تواند فرصت ها يا تهديد هاي فرهنگي و اقتصادي سياسي بوجود آورد كه با توجه به ويژگي هاي ساختار جمعيتي ، تنوع فرهنگي و همچنين محروميت هاي اجتماعي، فرهنگي ، برنامه هاي راهبردي و موثر و مرتبط براي تقويت شاخص هاي توسعه در اين مناطق را ايجاب مي كند.
وي اظهار داشت: لازم است تا در همه زمينه ها به خصوص در حوزه تعليم و تربيت توجه و عنايت بيشتري مبذول شود و بررسي مشكلات و محدوديت هاي آموزشي و پرورشي و رفع آنها و همچنين ارتقاء سطح كيفي فعاليت ها ي آموزشي پرورشي و فرهنگي در شهرستان ها ي مرزي استان به صورت ويژه اي در اولويت قرار گيرد.
پايين محلي گفت: مناطق مرزي به دليل دور بودن از مركز و برخي محروميت ها ، شرايط خاصي دارند و از نقاط آسيب پذير هستند و خيلي زود آماج حملات فرهنگي و استحاله فرهنگي قرار مي گيرند بنابر اين آموزش و پرورش با آسيب شناسي ،جمع بندي و پيشنهاد مدل بومي شده و متناسب با اين منطقه، تبيين و تشريح جايگاه جمهوري اسلامي به عنوان حكومت برخاسته از اسلام ناب محمدي(ص)، ترويج و تحكيم پيوند فكري و معنوي و اعتقادي هرچه بيشتر دانش آموزان و فرهنگيان با ولايت مطلقه فقيه و دفاع از ارزش هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و ... به مقابله با تهاجم فرهنگي برنامه ريزي شده دشمن برخيزد.
وي اذعان داشت: تقويت زبان و ادبيات فارسي و معرفي افتخارات، شخصيت ها و غناي فرهنگي- تحقق عدالت آموزشي و ارتقاء بينش اولياء از طريق طرلحي و اجراي كلاس هاي « آموزش خانواده» و همايش هايي جهت ايثار و شهادت و در متن و در صحنه بودن روحانيت اعم از شيعه و سني درمناطق مرزي را از ديگر راهكارها ذكر کرد.
300 هزار دانش آموز در گلستان تحصیل می کنند.
نظر شما