۱۷ مهر ۱۳۹۲، ۱۲:۰۱

رحیمی:

پارک علم و فناوری با ایجاد اشتغال پایدار در توسعه کشور سهم بسزایی دارد

پارک علم و فناوری با ایجاد اشتغال پایدار در توسعه کشور سهم بسزایی دارد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: معاون پارک علم و فناوری استان کرمانشاه گفت: این پارک با ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان صاحب ایده، می تواند به توسعه کشور در ابعاد مختلف کمک شایانی کند و در این خصوص سهم بسزایی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا رحیمی روز سه شنبه در نشست هم اندیشی و نقد و بررسی چالش های پارک علم و فناوری و مراکز رشد منطقه غرب که در سالن جلسات جهاد دانشگاهی کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: در دنیای کنونی، توسعه پایدار جز با همراهی توسعه فناوری های نوین و پیشرفته که حاصل پژوهش های دانشگاهی و علمی است، حاصل نمی شود.

وی افزود: در واقع پارک علم و فناوری با حمایت از افراد صاحب ایده و کمک به آن ها برای ایجاد شرکت های اقتصادی دانش بنیان، سهم بسزایی در ایجاد اشتغال مولد و پایدار ایفا می کند.

رحیمی یادآور شد: پارک علم و فناوری به عنوان یکی از ساختارهای موثر در توسعه فناوری و به تبع آن توسعه اقتصاد دانش محور و اشتغالزایی تخصصی مورد توجه بسیاری از کشورهای جهان واقع شده است.

معاون پارک علم و فناوری کرمانشاه در ادامه و با بیان اینکه این پارک طی سال های 90 و 91 مجموعا 35 دوره آموزشی برگزار کرده و یک هزار و 930 نفر نیز در آن ها شرکت کرده اند، برگزاری 14 دوره آموزش های آشنایی با فناوری و 11 دوره آموزش های عمومی کسب و کار را از جمله آن ها عنوان کرد.

رحیمی همچنین به مهمترین موانع و چالش های پیش روی پارک های علم و فناوری نیز اشاره کرد و گفت: یکی از چالش ها این است که هنوز بسیاری از مدیران و کارشناسان دولتی با پارک ها و مراکز رشد و ماموریت آن، آگاهی لازم را ندارند،‌ ضمن آنکه نظام دانشگاهی، رشته ها و دانشجویان نیز با حوزه فناوری و نوآوری فاصله زیادی دارند.

وی، پائین بودن انگیزه در میان جوانان و فارغ التحصیلان نخبه، ارتباطات ضعیف بین المللی برای تبادل استاد و کسب تجربه از کشورهای توسعه یافته، خلاء یک سیستم و شبکه جامع آموزشی و عدم تدرسی دروسی از قبیل روش تحقیق،کارآفرینی، اقتصاد مهندسی و... در بسیاری از رشته های دانشگاهی را از دیگر چالش های پیش رو پارک های علم و فناوری و مراکز رشد عنوان کرد.

معاون فناوری پارک کرمانشاه در ادامه به برخی راهکارهای برون رفت از چالش های ایجاد شده نیز پرداخت و گفت: ارتقاء مستمر سطح علمی مدیران و کارشناسان پارک ها، آشنایی و اطلاع رسانی برای مسئولین، بازنگری اساسی در نظام نوآوری و فناوری کشور و ایجاد راهکار و سیستم تشویقی برای ارتقاء و کسب مزایا از جمله این راهکارهاست.

رحیمی در پایان ایجاد و توسعه فضاهای آموزشی، بررسی تصویب و راه اندازی دوره های فناور محور در پارک علم فناوری، ایجاد شبکه آموزش در میان پارک ها و مراکز رشد کشور و فعال شدن انجمن پارک ها و مراکز رشد در حوزه آموزش را از دیگر راهکارهای مناسب برای برون رفت از چالش های موجود ذکر کرد.

در این نشست دو روزه، مسئولان پارک های علم و فناوری استان های کرمانشاه،ایلام، لرستان، کردستان و همدان حضور دارند.

کد خبر 2152343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha