۱۵ آبان ۱۳۹۲، ۸:۲۷

در گفتگو با مهر مطرح شد:

65درصد آثار تاریخی و فرهنگی استان در دامغان قرار دارد/ مدیران فقط به مرکز استان توجه نکنند

65درصد آثار تاریخی و فرهنگی استان در دامغان قرار دارد/ مدیران فقط به مرکز استان توجه نکنند

دامغان - خبرگزاری مهر: امام جمعه دامغان با یادآوری اینکه دامغان شهرستانی تاریخی، مذهبی، حوزوی و دانشگاهی با قدمت هفت هزار ساله است، گفت: 65 درصد از آثار تاریخی و فرهنگی استان سمنان در این شهرستان قرار دارد.

حجت الاسلام سید محمود ترابی در آستانه نخستین سفر استاندار جدید سمنان به شهرستان دامغان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به اینکه نقش مدیران کل در رشد و توسعه شهرستان های استان، بسیار مهم و تاثیرگذار است افزود: پروژه های عمرانی از سرمایه های ملی است که از محل بیت المال احداث می شود و نباید بلاتکلیف باقی بماند چرا که برای آسایش و راحتی مردم پیش بینی شده اند.

پروژه های نیمه تمام و آمار بالای بیکاری از جمله مشکلات اصلی دامغان

وی با بیان این مطلب که در شهرستان دامغان پروژه های نیمه تمامی وجود دارد که عمر آن ها به هفت تا هشت سال قبل می رسد و همچنان بلا تکلیف و ناتمام باقی مانده اند از استاندار جدید خواست تکلیف این پروژه های نیمه تمام را هر چه زودتر مشخص کند چرا که این موضوع از درخواست های به حق مردم است.

امام جمعه دامغان بیکاری را بزرگترین مشکل شرق استان به خصوص شهرستان دامغان ذکر کرد و اظهار داشت: خدمات بیمه اجتماعی نیز به همین اساس در درجه دو باقی مانده و علت آن آمار بالای بیکاری در این شهرستان است و مردم به این موضوع شدیدا اعتراض دارند.

عدم برخورداری مناسب بیمه شدگان تامین اجتماعی از امکانات بهداشتی در دامغان

ترابی با انتقاد از پرداخت بیمه کارگران دامغانی مشغول در معادن ذغالسنگ به یکی از شهرهای استان سمنان تصریح کرد: این موضوع دور از عدالت است که زمین و بهره برداری معادن در خاک و منطقه دامغان باشد و دریافت کننده حق بیمه کارگران در شهرستان شاهرود، امیدواریم استاندار جدید به این موضوع توجه ویژه داشته و برای حل آن اقدام مفید و موثری انجام دهد.

وی با اشاره به اینکه دامغان درمانگاه و بیمارستان تامین اجتماعی که خدمات مطلوب ارائه کند ندارد عنوان کرد: این درمانگاه به تجهیزات روز مجهز نیست و کارگران و بیمه شدگان از خدمات مناسبی در حوزه بهداشت و درمان برخوردار نیستند.

امام جمعه دامغان با بیان این مطلب که حدود 30 هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در این شهرستان وجود دارد اذعان داشت: با این وجود دامغان یک درمانگاه تامین اجتماعی دارد که نمی تواند آن طور که باید خدمات قابل قبولی به کارگران و بیمه شدگان ارائه کند.

ترابی با تاکید بر خدمت رسانی به کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی و اجحافی که هم اکنون در حق این قشر در شهرستان دامغان روا می شود ادامه داد: نباید این گونه باشد که یک دفترچه صادر شود و حق بیمه ای ماهانه پرداخت شود ولی این گروه برای درمان همیشه مجبور به تردد و رجوع به شهرهای همجوار باشند.

مدیران کل دستگاه های اجرایی فقط به مرکز استان توجه نکنند

وی با تاکید بر این مطلب که مدیران کل دستگاه های اجرایی تمام توجه خود را نباید فقط به مرکز استان معطوف کنند بیان داشت: مدیران فقط اختصاص به مرکز استان ندارند بلکه باید کارکرد و تلاش آنان در تمامی شهرهای استان مشهود باشد و مردم نیز آن را از نزدیک لمس کنند.

امام جمعه دامغان با اشاره به اینکه توجه به تمام شهرستان ها در راستای عدالت است اظهار داشت: تنها با اجرای عدالت می توان به رضایت مردم دست یافت و توجه داشت که موفقیت دستگاه های اجرایی نیز در راستای کسب این رضایت است.

ترابی در پایان سابقه اجرایی استاندار جدید را مثبت ارزیابی کرد و ابراز داشت: این امر در کنار آشنایی با نقاط ضعف و قوت های استان می تواند در جهت ارائه راهکار برای رفع مشکلات، هدایتگر باشد و مردم شاهد ایجاد روند مثبتی در پیشرفت متوازن استان باشند.

کد خبر 2170237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha