به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی قاسمی عصر پنجشنبه در همایش بزرگان و معتمدان عشایر استان، با بیان اینکه از 80 هزار جمعیت عشایر استان 10 هزار و 387 نفر برادر و چهار هزار و 962 خواهر در سامانه بسیج ثبت شده است، اظهارداشت: این افراد طی یک سال و نیم گذشته در استان جذب بسیج شدند.
به گفته وی مدیران پایگاه ها و حوزه های بسیج باید به منظور جذب 50 درصدی عشایر استان در بسیج اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه اوایل سال گذشته 14 پایگاه مقاومت بسیج در مناطق عشایری استان راه اندازی شده است، گفت: هم اکنون 100 پایگاه بسیج در مناطق عشایری استان فعالیت دارند.
معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی ادامه داد: از این تعداد 70پایگاه برای برادران و 30پایگاه برای خواهران پیش بینی شده است.
سرهنگ قاسمی به نقش عشایر در پیروزی انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: بزرگترین استراتژی و راهبرد امام راحل نیز استفاده و مشارکت مردم بوده است.
معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی سهیم کردن همه اقوام ایرانی در حکومت را از راهبردهای امام راحل دانست و گفت: امروز دشمنی دشمنان انقلاب عوض نشده بلکه روش و چهره دشمنی ها عوض شده است.
مدیر اداره آموزش و پرورش عشایر خراسان جنوبی هم در این نشست به برنامه های این مجموعه برای دانش آموزان عشایر اشاره کرد و افزود: تلاش برای افزایش پوشش تحصیلی و بازنماندن هیچ دانش آموزی از تحصیل، انسداد مبادی بیسوادی و تلاش برای از میان بردن موانع ورود فرزندان فرزندان به مدارس، ارتباط با والدین برای تشویق به همفکری و کمک برای هدایت فرزندان، تلاش در جهت مباحث فرهنگی پرورشی برای تحویل دادن فرزندانی با شخصیت اجتماعی و علمی به اجتماع، برنامه ریزی و حرکت به سمت و سوق دادن کارها برای رسیدن به درجاتی از حیات طیبه از جمله این برنامه ها است.
حسنی تشویق و انعقاد تفام نامه با دستگاه های اجرایی استان از جمله پارک علم و فن آوری استان، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان، کمیته امداد امام خمینی(ره) کتابخانه هاس اشتان، اداره کل ارشاد،فنی و حرفه ای و تبلیغات اسلامی به منظور خدمات رسانی هرچه بهتر و بیشتر به مدارس عشایری در چارچوب قانون و امکانات را از دیگر برنامه های این مجمو عه ذکر کرد.
وی همچنین به موفقیت های این حوزه اشاره کرد و ادامه داد: قبولی 52 دانش آموز عشایری در دانشگاه ها، 90 نفر در کنکور سال 91-92، رتبه اول کشوری در جشنواره بازیهای بومی محلی و گرفتن کاپ قهرمانی توسط دانش آموزان دختر، رتبه اول کشور در جشنواره الگوهای برتر تدریس توسط معلمین عشایر، رتبه برتر کشور دانش آموزان عشایر در بحث فعالیت های مکمل و فوق برنامه از جمله این موفقیت ها است.
نظر شما