۲۰ آبان ۱۳۹۲، ۱۹:۱۰

حجت الاسلام رئیسی:

امر به معروف و نهی از منکر رمز سلامت جامعه است/واقعه عاشورا کلاس انسان‌سازی است

امر به معروف و نهی از منکر رمز سلامت جامعه است/واقعه عاشورا کلاس انسان‌سازی است

زنجان - خبرگزاری مهر: معاون اول قوه قضائیه گفت: امر به معروف و نهی از منکر رمز سلامت جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی شامگاه دوشنبه در جمع عزاداران حسینی دادگستری زنجان در محل امامزاده سید ابراهیم(ع) این شهر با تاکید بر اینکه اسلام تاکید ویژه و جامعی نسبت به فریضه امر به معروف و نهی از منکر داشته و همواره به آن تاکید داشته است افزود: همه فرایض بعد از امر به معروف  و نهی از منکر مورد تاکید اسلام است.

وی نقش امر به معروف و نهی از منکر را در اصلاح جامعه مورد تاکید قرار داد و افزود: امر به معروف در اصلاح اجتماعی و اخلاقی جامعه تاثیر مستقیم و اصلی دارد و همه افراد جامعه باید حس امر به معروف و نهی از منکر داشته باشند.

حجت الاسلام رئیسی با تاکید بر اینکه  فرد باید به امر به معروف و نهی از منکر یک حس قوی داشته باشد ادامه داد: رمز تدوام  و ثبات اجتماعی تمام آحاد جامعه در داشتن حس به امر به معروف و نهی از منکر است.

حجت‌الاسلام رئیسی افزود: همه فرایض در گرو امر به معروف و نهی از منکر است و به قدری نسبت به این موضوع تاکید شده که روایات مختلفی در این رابطه وجود دارد.

وی ادامه داد: کسی که امر به معروف می‌کند در حکم خلیفه‌الله است و قضات نیز به نوعی جانشین خلیفه‌الله هستند، چراکه اقدام به امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند.

معاون اول قوه قضائیه افزود: کسی که امر به معروف و نهی از منکر می‌کند باید نسبت به این موضوع شناخت کامل داشته باشد، باید اصول دقیق این فریضه الهی را شناخت و نسبت به آن عمل کرد.

حجت الاسلام رئیسی افزود: رمز تداوم سلامت اجتماعی و امنیت در جامعه، وجود حس مسئولیت است و همه آحاد جامعه باید به این موضوع توجه داشته باشند تا جامعه‌ای پاک را شاهد باشیم.

وی امر به معروف و نهی از منکر را یکی از میراث‌های قیام عاشورا دانست و یادآور شد: عاشورا یک خط مداوم است و هرگز انقطاعی در آن بوجود نیامده است و جریان مداومی است که به دنبال حق بوده و امر به معروف و نهی از منکر، یکی از این حق‌طلبی‌هاست.

معاون اول قوه قضائیه افزود: تنها سلامت فردی در جامعه مهم نیست، بلکه باید همه نسبت به سلامت محیط اطراف خود نگران بوده و خود را در قبال آن مسئول بدانیم که در این شرایط قطعا امنیت ایجاد خواهد شد.

حجت الاسلام رئیسی افزود: صخره‌ها لرزش‌های زمین را می‌گیرند و موجب ایجاد تعادل می‌شوند و  قضات نیز چنین نقشی را در جامعه ایفا کرده و مانع ایجاد اضطراب در محیط می‌شوند.

وی با بیان اینکه قضات اضطراب اجتماعی را با حکم‌های خود کاهش می‌دهند و نتیجه آن ایجاد امنیت و آرامش است ادامه داد: نقش قضات  ایجاد سلامت اجتماعی بوده  و این افراد روابط عادلانه را از هرگونه کجی و لغزش حفظ می‌کنند و این جایگاه بسیار عظیمی است.

معاون اول قوه قضائیه افزود: کارکنان در قوه قضائیه باید با تاسی از الگوهای عاشورایی به دنبال ارتقای بصیرت خود باشند، چراکه برای تشخیص موضوعات مهم نیاز به بصیرت است و در روز عاشورا الگوهای خوبی همچون حضرت عباس(ع) مشاهده می‌شود که با بصیرت از امام زمان خود حمایت کرد.

حجت الاسلام رئیسی افزود: واقعه عاشورا کلاس درس انسان‌سازی است و باید از آن درس گرفت.

کد خبر 2174201

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha