به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله عبدوس در حاشیه افتتاح دومین نمایشگاه رسانههای دیجیتال در قزوین به خبرنگاران گفت: در حال حاضر بیش از 300 مرکز و مجتمع رسانه ای دیجیتال در سراسر کشور فعالیت میکنند که گام ارزشمندی در تولیدات پر محتوی برداشته شده است.
وی افزود: تمامی نرم افزارهایی که در زیر مجموعه شبکه ملی فرهنگ توزیع میشود مجوزهای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی را دارد که خانوادهها میتواند خیالشان راحت باشد که فرزندانشان کالاهای سالم دریافت می کنند.
مدیر شبکه رسانههای دیجیتال کشور تصریح کرد: بیش از 10 هزار نفر در مراکز دیجیتال کشور فعالیت میکنند که در خانههای فرهنگ سه تا پنج نفر و مجتمع های استانی تا 20 نفر به طور میانگین حضور دارند.
تولید محصولات پر محتوی در مراکز دیجیتال
عبدوس یادآورشد: در تولید محتوا با تولید نرم افزار و تولید انیمیشن وارد شده ایم که نتایج خوبی داشته و برخی استانها از جمله قزوین با تولید قصههای مینودری اثر ارزشمندی ر ا عرضه کرده اند که می تواند در سایر استانها ذنیز مخاطب داشته باشد.
این مسئول فرهنگی بیان کرد: هر استان در حوزه خاصی وارد شده و کارهای شاخص انجام میدهد که برای نمونه استان کرمانشاه در حوزه انیمیشن محصولات خوبی تولید کر ده و استان سمنان در نرم افزارهای کابردی شاخص است که این ظرفیت ها باید مورد توجه و استفاده قرار گیرد.
عبدوس گفت: استان قزوین هم به لحاط رتبه بندی در شبکه ملی فرهنگ نمره قبولی گرفته و در حوزه های آموزش تولید نرم افزار و برپایی نمایشگاه خیلی خوب عمل کرده است که جای تقدیر دارد.
اقتصادی کردن فعالیتها و محصولات
این مسئول در پاسخ به این سوال که زمینه های حمایتی از مراکز رسانه ای دیجیتال به جه نحوی خواهد بود اضافه کرد: به نظر میرسد با تعیین مکانهای مناسب و تامین تجهیزات و اعتبارات بخش عمده حمایتها انجام شده و شاید این مرحله به اتمام رسیده باشد زیرا از حالت نوپایی گذشتهایم و نوع حمایتها باید تغییر کند.
مدیر شبکه ملی فرهنگ بیان کرد: تلاش می کنیم در این مرحله برای تقویت بنیه مالی فعالان این عرصه زمینه اقتصادی شدن فعالیت و محصولات تولیدی مجتمع های دیجیتالی را پیگیری کنیم تا شاهد رونق کارهای آنها باشیم.
وی اظهارداشت: باید در این زمینه با رفع دغدغههای فرهنگی فعالان این عرصه تولید را اقتصادی کنیم تا کارهای کیفیتری تولید و به بازار عرضه شود.
تولیدات مراکز رسانه ای با مشابه خارجی فاصله دارد
عبدوس در خصوص مقایسه اثار تولید داخل با محصولات خارجی تصریح کرد: صادقانه باید گفت برای رقابت با تولیدات خارجی در عرصه رسانههای دیجیتال فاصله زیادی داریم اما تلاش میکنیم تا به جایی برسیم که هم فاصلههای موجود را کمتر کنیم و هم مخاطب برای خرید محصولات خود راغب کنیم تا کالای داخلی را بر خارجی ترجیح دهد.
وی در مورد برپایی نمایشگاه در سایر استانها اظهارداشت: یک وقفه ای در زیر مجموعه مرکز دیجیتال در برپایی نمایشگاههای رسانهای ایجاد شده که شاهد برپایی آن در استان قزوین برای اولین بار در دوره پس از وقفه هستیم که امیدواریم در استانها دیگر نیز این کار با همکاری نهادهای فرهنگی برپا شود.
عبدوس یادآورشد: اگر خوب تبلیغ کنیم و تنوع محصول و شرکت کننده در نمایشگاه داشته باشیم می توانیم شاهد توسعه برنامه های نمایشگاهی در کشور باشیم که این کار از سیاست های مرکز دیجیتال و شبکه فرهنگ کشور است.
این مسئول اظهارداشت: با برنامه ریزی و استفاده از مشارکت بخش خصوصی مانند مجتمع فنی تهران درصددیم آموزش های تخصصی را در رده های مختلف سنی برگزار کنیم.
وی فرهنگ سازی در فضای مجازی، گزینش و راه اندازی مراکز دیجیتال، حمایت مادی و معنوی، کمک به تولید و توزیع نرم افزار،آموزش های تخصصی در بازی های رایانه ای و توجه به اقتصاد رسانه های دیجیتال و برپایی نمایشگاه را از مهمترین برنامه های شبکه ملی فرهنگ دانست.
نظر شما