۳۱ مرداد ۱۳۸۴، ۸:۲۳

همزمان با ولادت امام علي (ع)

نخستين كتابخانه تخصصي شيعه شناسي در قم افتتاح شد

نخستين كتابخانه تخصصي شيعه‌شناسي همزمان با شب ميلاد امام علي (ع) در مركز جهاني شيعه‌شناسي قم به بهره‌ برداري رسيد.

به گزارش گروه دين و انديشه "مهر"، يكي از اساتيد حوزه علميه در مراسم افتتاح اين كتابخانه گفت : زبان علم بهترين ابزار اثبات حقوق اهل بيت ـ ع ـ است و در كشور شيعه بايد تمام زمينه‌هاي لازم براي دستيابي به آن محقق شود.

اين استاد حوزه با بيان اينكه موفقيت مناظره با مخالفان اهل بيت ـ ع ـ تنها از طريق استناد به كتب مورد قبول آنان امكان‌پذير است، گفت : مؤسسات شيعه ‌شناسي بايد به كتب و منابع مخالفان اين مذهب تجهيز شوند.

وي ادامه داد: در زمان كنوني هجمه فرهنگي دشمن به مذهب شيعه افزايش يافته است و اين مسئله لزوم تحقيقات بيشتر در حوزه‌ زندگي و سيره اهل بيت ـ ع ـ را افزايش داده است.

وي دشمن شناسي را از مهمترين وظايف علماي شيعه در عصر كنوني دانست و افزود: متأسفانه هم اكنون دشمنان شيعه با وجود اينكه مسلمان هستند براي كوبيدن اين مذهب با دشمنان اسلام همكاري مي‌كنند .

وي حقايق عراق را از مهمترين مصداق‌هاي گفته خود ذكر كرد و افزود: خرابكاري‌ها و شورش‌هاي كنوني در اين كشور ناشي از اقدامات مسلماناني است كه رسماً با رژيم اسرائيل همكاري مي‌كنند.

بر اساس گزارش رسا،مسئول مركز جهاني شيعه شناسي نيز در حاشيه اين مراسم گفت : فاز اول اين كتابخانه با ده هزار جلد كتاب در موضوعات مختلف و چهار هزار جلد كتاب تخصصي شيعه به بهره‌برداري رسيده است.

حجت الاسلام علي انصاري عمده موضوعات تخصصي كتاب‌هاي موجود در اين كتابخانه را شامل احاديث شيعه، تاريخ تشيع، مباني و هويت شيعه، كتب رجال شيعه و كتاب‌هاي مربوط به زندگي‌نامه اهل بيت ـ ع ـ ذكر كرد.

وي با اشاره به آغاز ساخت اين كتابخانه از سال هشتاد گفت : در فازهاي بعدي، مكان كتابخانه از مركز جهاني شيعه‌شناسي مستقل شده و در مساحت وسيع‌تري ساخته خواهد شد.

حجت الاسلام انصاري ايجاد تنوع موضوعي در منابع، گسترش سالن مطالعه و مخزن كتاب‌ها را از ديگر اهداف اين مركز در فازهاي بعدي اين كتابخانه دانست.

وي اظهار داشت : با توجه به افزايش تلاش دشمن براي از بين بردن دستاوردهاي علماي شيعه، احداث اين كتابخانه بايد در دهه‌هاي گذشته صورت مي‌گرفت.

مسئول مركز جهاني شيعه‌شناسي در عين حال ابراز اميدواري كرد: بهره‌ برداري از اين كتابخانه نقطه آغازي براي حركت‌هاي بيشتر در راه گسترش علوم شيعيان باشد .

کد خبر 221046

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha