به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلي فر اميني ظهر شنبه در مصاحبه با خبرنگاران افزود: آبرساني به اين روستاها در قالب طرح جامع آبرساني به يك هزار روستاي گيلان است.
وي تصريح كرد: براي اجراي پروژه ي تامين آب آشامیدنی اين تعداد روستا به بيش از 200 ميليارد ريال اعتبار نياز است.
مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی گیلان گفت: با اتمام عمليات اجرايي اين پروژه هفت هزار خانوار از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتي بهره مند خواهند شد.
وی افزود: در قالب طرح جامع آبرساني به هزار روستاي گيلان، آب آشاميدني بيش از 21 هزار و 191 خانوار در 106 روستاي شهرستان رشت تامين شده است.
فر امینی اظهارداشت: تاكنون براي آبرساني به اين روستاها هشت حلقه چاه، سه باب ايستگاه پمپاژ، يك هزار و 970 متر مكعب مخزن ذخيره آب و 656 كيلومتر خطوط انتقال و توزيع اجرا شده است.
تقویت فشار آب آشامیدنی 1200 مشترك در روستاهای صومعه سرا
وی همچنین از تقويت فشار آب آشامیدنی يك هزار و 200 مشترك در دو روستاي بزرگ شهرستان صومعه سرا خبر داد.
مدير عامل شركت آب و فاضلاب روستايي گيلان افزود: با خريداري و نصب يك دستگاه پمپ به قدرت 22 كيلووات در تاسيسات آبرساني روستاهاي نوخاله اكبري و جعفري از توابع صومعه سرا، فشار آب يك هزار و 200 مشترك در اين دو روستا تقويت شد.
فر امینی بیان داشت: براي اجراي اين طرح آب آشامیدنی افزون بر 200 ميليون ريال هزينه شده است.
نصب الكتروپمپ جدید در تاسیسات آبرسانی روستای بند بن قاسم آباد رودسر
مدیر عامل آبفار گیلان بیان داشت: يك دستگاه الكتروپمپ در تاسيسات آبرساني روستاي بند بن قاسم آباد شهرستان رودسر نصب شد.
وی در ادامه با صرف هزينه اي افزون بر 50 ميليون ريال، الكتروپمپ تاسيسات آبرساني روستاي بند بن قاسم آباد تعويض و پمپ جديد نصب شد.
وی تصریح کرد: هم اينك 213 مشترك در اين روستا از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتي برخوردارند.
سرمایه گذاری 1200 میلیارد تومانی بخش خصوصی برای اجرای طرح های آبرسانی در كشور
رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از سرمایه گذاری هزار و 200 میلیارد تومانی بخش خصوصی برای اجرای طرح های بزرگ آبرسانی در ایران خبر داد.
حمید رضا جانباز با اشاره به اینکه در حال حاضر 56 طرح آبرسانی و سامانه های فاضلاب و آب شیرین کن در سراسر کشور در حال اجراست، افزود: بخش خصوصی برای اجرای این تعداد طرح افزون بر هزار و 200 میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده است.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح ها در قالب قرارداد BOT تعریف شده است، اظهارداشت: عملیات اجرایی 12 طرح تامین آب آشامیدنی و دفع فاضلاب به روش بیع متقابل نیز در کشور در حال انجام است.برای اجرای این تعداد طرح نیز هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار هزینه خواهد شد.
مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به وضعیت آب آشامیدنی روستاهای گیلان اشاره کرد و گفت: هم اکنون 66 درصد از جمعیت روستایی این استان از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره مند هستند که باید تمام تلاش مدیران ذیربط برای ارتقای این شاخص صورت گیرد.
وی ادامه داد: با توجه به پراکندگی روستاهای گیلان، آبرسانی به این مناطق از هزینه ی بالایی برخوردار است و هزینه ی تامین آب هر فرد روستایی در استان حتی از متوسط سرانه کشوری نیز بیشتر است.
جانباز همچنین با تاکید بر اینکه اعتبارت بیشتری باید برای تامین و تقویت آب آشامیدنی روستاهای گیلان اختصاص یابد، اظهار امیدواری کرد: با مساعدت دولت و مجلس شورای اسلامی در لایحه بودجه سال 93 اعتبار متمرکزی برای احداث مجتمع های آبرسانی روستایی در نظر گرفته شود و با احداث چنین مجتمع هایی در استان هایی که در بخش تامین آب آشامیدنی با مشکل مواجه هستند، شاخص بهره مندی خانوارهای روستایی از آب آشامیدنی مطلوب و بهداشتی افزایش یابد.
نظر شما