به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا رحمانی فضلی، شامگاه پنج شنبه در جلسه شورای اداری استان قم که در تالار معصومیه استانداری برگزار شد، در سخنانی با تبریک ایام الله دهه مبارک فجر اظهار داشت: این ایام برای ما یادآور خاطره روزهای پیروزی انقلاب است که در این ایام باید از مجاهدتهای شهدا و ایثارگران قدردانی کنیم و برای مسیر آینده انقلاب تجربه اندوزی و برنامه ریزی مبتنی بر ارزشها داشته باشیم.
وی گفت: دهه فجر باید برای همه ما میزان، شاخص و محک باشد تا بتوانیم با این میزان عیار خود در مسیر انقلابی که به معجزه شبیه بوده را بسنجیم.
این وزیر دولت یازدهم با بیان اینکه بازنگری چگونگی انقلاب و بررسی حوادث ایام انقلاب، معجزه بودن انقلاب اسلامی را به یاد میآورد، افزود: در تحلیل انقلاب اسلامی میتوان عنوان کرد این انقلاب در شرایط زمانی و مکانی حساسی رخ داده است.
وی با ارائه تحلیلی از شرایط ایران در قبل از انقلاب ابراز داشت: موقعیت مکانی ایران در قبل از انقلاب به عنوان موقعیت مکانی برتر هم از نظر جغرافیایی و هم از نظر عامل نفوذ و موازنه در منطقه شناخته شده بود.
رحمانی فضلی عنوان کرد: در قبل از انقلاب دنیا به دو قطب بزرگ شرق و غرب تقسیم شده بود که دو طرف تمام تلاش خود را به کار میبستند تا بتوانند در ایران نفوذ داشته باشند و در این راستا به راحتی از سهم ایران نمیگذشتند تا به طرف مقابل نرسد.
وی با بیان اینکه، آمریکا و غرب توانسته بودند نفوذ بیشتری در جهت سیاسی و اقتصادی در ایران داشته باشد ابراز داشت: ایران در آن زمان ژاندارم منطقه بود و جهان ایران را عامل ثبات و صلح میدانست و این بدان معنا بود که بلوک قدرتمند جهانی از ایران حمایت و طرفداری میکردند و هیچکس توان رویارویی و هماورد طلبی با ایران را نداشت.
وزیر کشور اضافه کرد: پیچیدهترین تجهیزات نظامی و هواپیماهای جنگی، قویترین نظامات اطلاعاتی و مهمترین بازار تجاری غرب در ایران بود و هیچکس فکر نمیکرد قدرت حاکم در ایران در چنین سطحی، متزلزل و پوشالی و تهی باشد که البته این امر عبرتی برای همه است که نباید فریب ظاهر را بخوریم و سطحی انگاری کنیم.
هیچکس فکر نمیکرد ایران دچار تغییر در ساختارها شود
وی با اشاره به شاخصهای تعیین کننده در موقعیت منطقهای و جهانی ایران در قبل از انقلاب گفت: مسئله نفت، حمایت از اسرائیل و نیز عوامل متعدد دیگری در ایران تعیین کننده بود و دنیا ایران را جزیره ثبات میدانست و هیچکس فکر نمیکرد ایران دچار تغییر در ساختارها شود.
رحمانی فضلی ادامه داد: خداوند لطفش را شامل حال ملت کرد و این لطف به خاطر انباشت دعاها، مجاهدتها، فریادها و کمک طلبیهای هزار ساله بوده و آرزوی حکومت اسلامی، عدالت و گسترش اسلام بود که تجلیاش در ملت ایران و به خصوص در رهبری نهضت بروز و ظهور یافت.
وی با بیان اینکه اعتقادات دینی امام راحل و مردم در پیروزی انقلاب بسیار موثر بود، ابراز اشت: در قبل از انقلاب فضای فرهنگی ایران قابل مقایسه با هیچ کجا نبود و همه ناهنجاریهای فرهنگی در ایران دیده میشد که این امر در فیلمها، لباسها و آزادی مشروبات الکی و قمار و هرآنچه فکر میکنیم به چشم میخورد و ملت ایران نیز اعتقادات خود را از درورن این امواج خروشان آلوده به ناهنجاریهای جهانی عبور و به دنیا نشان داد.
وزیر کشور عنوان کرد: رهبریهای امام راحل یکی دیگر از عوامل موفقیت انقلاب اسلامی بود که ایشان چنان خود را ساخته بودند که کسی تردید و شکی در صداقت، خلوص، اخلاص و قدرت آن مرد به دل راه نمیداد.
وی گفت: امام خمینی(ره) با ایجاد اعتماد، ارتباط و صمیمیت و با مشی و سلوکی که داشتند ذره ذره توانمندیهای معنوی را در کالبد تمام ملت بروز دادند و به جایی رسیدند که همه مردم ایران امام شدند و اصول و ارزشهای مردم بر آن اساس شکل گرفت.
رحمانی فضلی با بیان اینکه سلوک امام راحل به گونهای بود که مال و جان دیگر برای مردم ایران ارزشی نداشت، افزود: خود امام راحل در این مسیر اولین قدمهای فداکاری و ایثار را برداشته و به الگویی برای سایرین تبدیل شده بود.
وی اظهار داشت: در 10 روزی که امام در ایران مستقر شد نظام فرو ریخت و تلاشهای بسیاری صورت گرفت تا این اتفاقات صورت نگیرد اما در نهایت امام راحل توانستند با همراهی مردم و تنها برای رضای الهی حکومت فاسد و ظالم ستم شاهی را از میان بردارد.
امام به تکلیف خود عمل کردند و تنها وحدت ملت برایشان مهم بود
وزیر کشور با بیان اینکه امام به تکلیف خود عمل کردند و تنها وحدت ملت برای ایشان مهم بود، ابراز داشت: هیچ تحلیلی در آن زمان مبنی بر فروپاشی حکومت شاهنشاهی به چشم نمیخورد و جسورترین آنها به فکر درگیریهای مسلحانه طولانی مدت بودند که در اولین قدم نیز شکست خوردند.
وی با اشاره به شرایط کشور در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی کشور با جنگ داخلی از جمله واقعه ترکمن صحرا، آمل، واقعه کردستان، خوزستان، آذربایجان و خلق مسلمان و جناح بندیها و سنگر بندیها در دانشگاه مواجه بود.
دشمنان فکر میکردند با هجمههای سیاسی انقلاب کارش تمام خواهد شد
رحمانی فضلی با بیان اینکه دشمنان فکر میکردند با هجمههای سیاسی، کار انقلاب تمام خواهد شد، افزود: تمامی این مشکلات و حوادث در شرایطی بود که رئیس جمهور کشور کسی بود که غرب وابستگی داشت و منافقان نیز در کشور با انجام ترورها میخواستند نیروهای وفادار نظام و انقلاب را از میان بردارند و داراییهای ملت را به تاراج برند.
وی ادامه داد: وقتی دشمنان جنگ را به کشور تحمیل کردند امام با اعتقاد راسخ، خلوص نیت، توکل به خدا و با شجاعت بیان کردند دیوانهای سنگی در چاه انداخته است و ملت ما عظیم و قوی است و ما قدرت خودمان را به لطف خداوند در هشت سال جنگ تحمیلی نشان دادیم.
وزیر کشور تصریح کرد: تمام قلبهای مردم ما به یاد و خاطره شهدا است و این مسیری که انقلاب تا کنون طی کرده است را یادمان نمیرود.
اگر به دنبال منافع گروهی خود باشیم از مسیر انقلاب دور افتادیم
وی تأکید کرد: مسیر عزت، افتخار، عبودیت، اخلاص و حکومت اسلامی را امام برایمان به ارمغان آورد و گرامیداشت دهه فجر برای محک زدن این بزرگیها است که اگر به دنبال منافع گروهی خود باشیم از مسیر انقلاب دور افتادیم هر چند تابلوی انقلاب را بلند کرده باشیم.
رحمانی فضلی با بیان اینکه در ادامه مسیر انقلاب و تدام مجاهدتهای صورت گرفته کلماتی همانند سختی و مشکلات نباید معنایی داشته باشد، افزود: مشکلی که ناشی از بیتدبیری است محکوم است اما ما اصالت سختی و مشکلات را به جان میخریم چون هدف ما عزیز و والاست و برای رسیدن به اهدف بالا باید سختیهای زیادی را تحمل کرد.
وی ابراز داشت: باید به فرزندانمان یاد دهیم واژه سختی واژهای مقدس است که در آیات و روایات نیز بدان اشاره شده و در همین مسیر سختیها و مشکلات است که دیده میشویم و همین سختیها بود که انقلاب اسلامی را آب دیده کرد.
وزیر دولت یازدهم در ادامه عنوان کرد: امروز در اکثر کشورهای منطقه درگیری و غارتگری است اما ایران ۳۵ سالگی پیروزی خود را در حالی با عزت جشن میگیرد که دشمنان در این مدت علیه ما تبلیغ منفی، تهدید و تحریم میکردند.
وی افزود: ما میدانیم که ذهن و حافظه افکار عمومی مردم دنیا این است که آنان میاندیشند که ملت ایران چه ملتی هستند و چه مشی و مسلکی دارند که ۳۵ سال رسانههای دنیا و نهادهای قدرتمند سیاسی، تبلیغی، فرهنگی و نظامی همه علیه این ملت هستند اما آنها استوار در صحنه حضور دارند.
رحمانی فضلی ابراز داشت: امروز این ملت به بالاترین سطح تکنولوژی دست یافته است و ما در دنیا ملتی مقاوم، رو به رشد و توسعه و تعالی و با استقامت و جسور شناخته شدیم که البته اینها را رسانهها دشمن به دنیا القا کرده است.
وی با بیان اینکه امروز در مرحلهای هستیم که به نظر میرسد نقطه فصل باشد، افزود: دشمنان در طی ۴ سال بالاترین تحریمها را علیه ملت اعمال کردند و هیچ کشوری این میزان زیر فشار نبوده و تا این اندازه اجماع بین المللی علیه کشوری نساخته بودند.
وزیر کشور اضافه کرد: اما امروز دشمنان همه مسیرها را طی کردند مجبور شدند که پای میز مذاکره بیایند و ما نیز از باب اینکه به دنیا بفهمانیم و حجت را بر همه تمام کنیم که اهل عقلانیت و تابع صلح هستیم و همه شیوهها را عمل میکنیم حاضر به مذاکره شدیم.
مذاکره با دشمنان برای دفع شر است و بیاعتنایی به ولی فقیه نیست
وزیر کشور گفت: مذاکره با دشمنان برای دفع شر است و هر چقدر شر را بتوانیم به هر وسیلهای عقب بردانیم به نفع ما است که البته این به معنای اعتماد کامل و منفعل شدن و رد استقامت و نفی اقتصاد مقاومتی و عدم وحدت و انسحام و بیاعتنایی به ولی فیقه نیست.
وی در ادامه با بیان اینکه با عقبه ضعیف نمیتوان مذاکره کرد، اظهار داشت: امروز برای موفقیت در مذاکره باید در داخل وحدت و انسجام داشته باشیم که این وحدت تنها در حول ولایت فقیه امکان پذیر است و هر چه ایشان فرمودند همان ملاک و ترازو است و باید همه از آن تبعیت کنند.
رحمانی فضلی تصریح کرد: ولی فقیه مظهر اخلاق، عدالت و قانون است و در حوزه اقتصادی نیز باید با تکیه بر اقتصاد مقاومتی، اعتماد مردم را در ورود به صحنه اقتصادی جلب کنیم و سیستم اداری و مدیریتی ما باید چنین پتانسیلی داشته باشد.
وزیر کشور، چگونگی عملکرد مدیران استان در رشد و توسعه استان را مهم برشمرد و افزود: مبنای عملکرد باید رضایتمندی مردم باشد چرا که آنان ولی نعمتان و همراهان و صاحبان انقلاب هستند که اگر رضایتمندی مردم مبتنی بر کارآمدی باشد موجب افزایش قدرت ملی خواهد شد.
نظر شما