حسن حبیب نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس مطالعاتی که شرکت رفاه نروژ در استانهای شمالی انجام داده است، دریای خزر تا ظرفیت 200 هزار تن هم می تواند پرورش ماهی داشته باشد.
وی با بیان اینکه هم اکنون حدود 10 قفس پرورش ماهی در استان مازندران فعال هستند گفت: روی ماهیان بومی دریای خزر مانند ماهی آزاد ، کپور و ماهی خاویار در این قفسها کار می شود.
وی عنوان کرد: با هماهنگی هایی که در سطح ملی واستانی صورت گرفت به ما نشان داد که پرورش ماهی در قفس در آینده نزدیک شتاب بسیار خوبی خواهد گرفت و یکی از منابع بسیار خوبی که می توانیم از آب شور دریای خزر برای پرورش ماهی استفاده کنیم.
حبیب نژاد افزود: تمام تلاش ما این است که از ظرفیت های بالقوه غرب مازندران از شهرستان نور تا رامسر به جهت شیب مناسب دریا، شرایط مناسبی برای پرورش ماهی در قفس ایجاد کنیم.
مدیرکل شیلات مازندران گفت: این نوع پرورش دو مزیت دارد که یکی هزینه پایین و دوم کیفیت بسیار بالای آن است و برای ایجاد قفسهای ایجاد شده از توان ملی و همچنین از کارشناسان ترکیه و چینی استفاده شده است و تلاش ما این است که این صنعت را کاملاً بومی کنیم و در استان رونق دهیم.
حبیب نژاد با اشاره به مهمترین پروژه های در دست اجرا گفت: یکی از طرحها، استفاده از چاههای کشاورزی برای پرورش نیمه متراکم قزل آلاست که حدود 56 پروژه در سطح استان توسط بخش خصوصی در حال ساخت است و تمام این پروژه نیز از محل تسهیلات دولتی 80درصد هزینه را استفاده می کنند.
وی یادآور شد: پروژه 400 تنی مجتمع از دیگر طرح هاست که این پروژه یک میلیارد و دویست میلیون تومان هزینه در برداشته است که امیدواریم در سال 93 به بهره برداری برسد.
وی اظهار داشت: مهمترین مشکلاتی که ما در مجموعه تولیدات خود داریم ، تأمین سرمایه در گردش برای واحدهای فعال استان است و نیازمند شدید سرمایه در گردش هستیم که اگر در اختیار این واحدها قرار گیرد این واحدها با 100 درصد راندمان می توانند فعالیت کنند و حداقل 10 هزار تن میزان تولید افزایش می یابد.
نظر شما