قدير افروند در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود: امسال در مقايسه با سال گذشته اعتبارات بازسازي و مرمت آثار تاريخي و همچنين بافت تاريخي افزايش يافته اما بازهم با با توجه به تعداد زياد آثار مورد نياز بازسازي نمي توانيم تمام آنها را مرمت كنيم بلكه اين ارقام براساس اولويت هاي درنظر گرفته شده انجام خواهد شد .
وي خاطر نشان كرد: سال گذشته بودجه عمراني سازمان ميراث فرهنگي براي احياي بافتهاي فرسوده و.. 500 ميليون تومان بود اما امسال اين اعتبار به 5 ميليارد تومان افزايش پيدا كرد ، اين رشد اعتبار رقم قابل توجهي است اما در قبال آثار بلاتكليف استان تهران كه هنوز شناسايي نشده اند ناچيز است .
مسوول ثبت ، احيا و مرمت آثار تاريخي استان تهران تاكيد كرد: بيشترين آثار تاريخي موجود در تهران مربوط به مناطق 11و 12 در محدوده خيابانهاي انقلاب ، شوش ، 17 شهريور و كارگر است .
افروند با اشاره به اينكه تاكنون تنها 30 اثر تاريخي در تهران تعيين حريم شده است ، گفت: درگذشته آثار به ثبت مي رسيد اما پس از آن بلاتكليف مي ماند وديگر عمليات تعيين حريم و مرمت انجام نمي شد ، به همين دليل تعداد آثار تاريخي كه تعيين حريم شده اند بسيار كم است اما در حال حاضر با توجه به برنامه ريزيهاي صورت گرفته چندين اقدام به صورت همزمان انجام مي شود و وضعيت نسبت به قبل بسيار بهتر شده است.
نظر شما