۱۰ اسفند ۱۳۹۲، ۱۶:۱۰

سعادت تاکید کرد:

لزوم اجتناب از برخوردهاي سياسي با سازمان هاي مردم نهاد

لزوم اجتناب از برخوردهاي سياسي با سازمان هاي مردم نهاد

ارومیه – خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان غربی گفت: نبايد با سازمان هاي مردم نهاد، برخوردهاي سياسي شود.

به گزارش خبرنگار مهر، قربانعلی سعادت بعد از ظهر شنبه در جریان دیدار با مديران سازمان ها و تشكل هاي مردم نهاد استان افزود: سازمان‌هاي مردم نهاد، سازمان‌هايي غيرسياسي هستند و اميدواريم در دولت تدبير و اميد، ارتباط و تعامل سازمان هاي مردم نهاد با دستگاههاي دولتي، احياء و بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.

وي اضافه كرد: دستگاههاي اجرايي و ساختارهاي دولتي استان نبايد مانع تاسيس و فعاليت سازمان هاي مردم نهاد شوند بلكه بالعكس بايد كمك كار و حامي تشكل هاي مردمي باشند.

استاندار آذربايجان غربي گفت: سازمان هاي مردم نهاد و تشكل هاي مردمي بازوي توانمند دولت در اداره امور جامعه هستند و مي توانند در اين زمينه نقش بسزايي را ايفا کنند.

سعادت با اشاره به اهميت و جايگاه برجسته سازمان هاي مردم نهاد در عرصه مديريت كشور افزود: كوچك سازي دولت و واگذاري مسئوليت ها و خدمات دولتي به مردم و سازمان هاي مردم نهاد از جمله مهمترين سياست هاي دولت است كه همواره مورد تاكيد امام راحل و مقام معظم رهبري نيز بوده است.

نقش محوري مردم در اجراي سياست اقتصاد مقاومتي

وي با اشاره به سياست هاي ابلاغي رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتي نيز گفت: محوريت اجراي سياست اقتصاد مقاومتي مورد نظر مقام معظم رهبري همين مردم و سازمان هاي مردم نهاد هستند و دولت نيز وظيفه دارد كه زمينه فعاليت و مشاركت مردم در عرصه هاي مختلف را براي تحقق اين هدف مهم فراهم نمايد.

استاندار آذربايجان غربي با بيان اينكه قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران نيز بر موضوع حضور و مشاركت مردم در اداره جامعه تاكيد دارد، ادامه داد: علي رغم تاكيدات قانوني، متاسفانه در حمايت و توانمندسازي سازمان هاي مردم نهاد، ضعف وجود داشته و در دوران هاي مختلف مديريتي اين روند با فراز و فرودهايي همراه بوده كه اميد مي رود در دولت يازدهم اين مسائل و مشكلات مرتفع شود.

نقش اساسي سازمان هاي مردم نهاد در روند احياي درياچه اروميه

استاندار آذربايجان غربي در بخش ديگري از سخنان خود به وضعيت فعلي درياچه اروميه بعنوان يكي از اصلي ترين دغدغه ها ومطالبات مردم استان اشاره كرد و گفت: وضعيت درياچه اروميه متاسفانه تبديل به يك بحران ملي و فراملي شده است كه براي حفظ و احياي آن نيازمند عزم و اراده ملي و همت عمومي هستيم.

سعادت افزود: نجات درياچه اروميه از اولويت هاي اصلي و اساسي دكتر روحاني رئيس  جمهوري نيز مي باشد و در همين راستا با دستور ايشان كارگروه تخصصي احياي درياچه اروميه تشكيل شده است.

وي با اشاره به نقش اساسي سازمان هاي مردم نهاد در روند احياي درياچه اروميه ادامه داد: يكي از انتظارات مهمي كه از سازمان‌هاي مردم نهاد داريم، ارائه  آموزش هاي لازم و جذب مشاركت و همكاري مردم در بحث نجات درياچه اروميه است چرا كه بدون همياري و همكاري مردم، اجراي طرح هاي احياي درياچه اروميه امكانپذير نيست.

استاندار آذربايجان غربي عنوان کرد: ما اعتقاد راسخ به كوچك سازي دولت و واگذاري مسئوليت هاي دولتي به شوراهاي اسلامي و سازمان هاي مردم نهاد داريم چرا كه با تحقق اين هدف، بسياري از هزينه هاي غيرضرور دولت كاهش مي‌يابد و پاسخگويي و نظارت بر حسن انجام امور افزايش مي‌يابد.

کد خبر 2246737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha