۱۷ اسفند ۱۳۹۲، ۱۴:۲۰

آیت الله طبرسی:

دانشنامه علما در مازندران جمع آوری شود

دانشنامه علما در مازندران جمع آوری شود

ساری - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: باید در مازندران دانشنامه علما را جمع آوری، تدوین محفوظ شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله نورالله طبرسی پیش از ظهر شنبه در اولین جلسه کنگره علامه شیخ کبیر، یکی از برکات و ثمرات انقلاب اسلامی را برگزاری کنگره ها، احیای آثار و محافل بزرگان دینی وعلمی دانست و اظهارداشت: ملت و جامعه ای که فرهنگ نداشته باشد هویت ندارد و خوشبختانه در ایران اسلامی این میراث ها حفظ شدند.

وی بیان کرد: هیچ فرصتی همانند ایجاد فرصت احیای آثار علما و دانشمندان در طول تاریخ اهل تشیع مورد توجه نیست و این فرصت ها همیشه بدست نمی آید و باید از این فرصت ها استفاده درست شود.

امام جمعه مرکز استان مازندران با بیان اینکه باید همه از این موقعیت ها، فضای باز علمی، دینی و سیاسی استفاده کنند، افزود: علمای علمی و دینی باید سرمایه های خود را نقد کنند و باید این دفینه ها را کشف و معادن علم و دین را استخراج کنند.

آیت الله طبرسی خاطرنشان کرد: وظیفه اجتماعی، دینی و هم لباسی است که میراث خوار علما نباشیم بلکه میراث دار انها باشیم و از فرهنگ شیعه و اسلام خود را محافظت کنیم..

وی با اشاره به اینکه شرایط قبل اسلام و بعد آن با شرایط امروز جمهوری اسلامی فرق می کرد، اذعان داشت: علمای آن زمان با توجه به شرایط سخت و دشوار توانستند در زمینه اخلاق، اعتقادات، فقه های مختلف کتاب های فراوانی گردآوری کردند و 52 کتاب فقهی و اصول فقهی تدوین کردند و اگر زحمات و تلاش آنها نبود امروز هیچ آثار علمی، دینی، فقهی، فلسفی و اخلاقی در دست علمای امروز نبود.

آیت الله طبرسی با بیان اینکه خیلی از آثار شیعه در اثر برخی مشکلات از بین رفت و باید از فضاهای ایجاد شده بهترین استفاده را برای معرفی علمای بزرگ شود، اذعان داشت: برای شناخت و معرفی بزرگان و علمای دینی و علمی به آحاد جامعه و بویزه نسل جوان با برنامه ریزی درست آنها را که دچار بحران هویتی شدند و بسمت فضای مسموم و مجذوب فرهنگ غربی شده اند، یک فضای سالم با برگزاری برنامه های اینچنینی در جامعه ایجاد کنید.

وی به استفاده از نظرات و پیشنهادات علمای عظام در برگزاری کنگره ها تاکید کرد و تصریح کرد: تاکنون برگزاری کنگره ها در استان خروجی خوبی بهمراه داشت که باید این امر ادامه یابد.

وی بزرگتری امر و به معروف و نهی از منکر را وحدت عنوان کرد و افزود: باید در برگزاری کنگره ها وحدت و همدلی بین عوامل اجرائی وجود داشته باشد و از تفرقه و اختلاف دوری کنید، چرا که امروز تفرقه ها نابودی است نه حکومت و حکومت بدون وحدت مستکم نیست.

وی بیان کرد: فرهنگ جامعه با خواندن مقاله و سخنرانی حفظ نمی شود بلکه با چاپ آثار و تالیفات علما و معرفی آنها امکانپذیر است.

نماینده ولی فقیه در استان مازندران با بیان اینکه اصل برگزاری کنگره ها یک خدمت اجتماعی و جهانی است، گفت: جوامع غربی به شخصیت ها احترام و توجه خاصی دارند و همچنین در زمان رژیم ستمشاهی به این شخصیت ها توجه داشتند آن منجر به برگزاری کنگره علامه طوسی بصورت سیاسی شد.

کد خبر 2251631

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha