۵ فروردین ۱۳۹۳، ۱۶:۰۷

ماهفروزی عنوان کرد:

افزایش 38 درصدی بازدید از اماکن تاریخی مازندران

افزایش 38 درصدی بازدید از اماکن تاریخی مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: معاون پژوهشی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اشاره به اینکه بازدید از آثار تاریخی مازندران 38 درصد نسبت به پارسال افزایش یافته است، گفت: این افزایش آمار بدلیل تغییر رویکرد مسافران و گردشگران به مازندران بود .

به گزارش خبرنگار مهر، علی ماهفروزی ظهر سه شنبه در حاشیه ستاد تسهیلات سفرهای استان اظهارداشت: آژانس های مسافرتی در این تغییر رویکرد و بازدید از روستاها، گردشگری های تاریخی، شهر گردی، موزه ها و سایت های تاریخی نقش اساسی داشته اند.

وی با اشاره به اینکه رسانه ها و صدا و سینا می توانند در تغییر رویکرد ها نقش بسزایی داشته باشند، افزود: با شروع این حرکت بصورت سازمان یافته تر و قدرت بیشتر می توان شاهد استقبال گردشگران در میراث مادی و معنوی بود.

ماهفروزی از دیگر موارد تاثیر گذار در استان برای حضور بیشتر گردشگران را بازگشایی سه نمایشگاه ملی صنایع دستی در ساری، نوشهر و رامسر و همچنین در شهرهای دیگر استان عنوان و اذعان داشت: این امر موجب استقبال بسیار گردشگران و مسافران برای خرید سوغات استان می شود.

وی بیان کرد: با نهادینه شدن رویکرد فرهنگی و شرایط اقتصادی مطمئنا این امر موجب اشتغال زایی در شهرها، همچنین استقرار در روستاها، تولید انواع صنایع دستی و عدم مهاجرت از روستا به شهر می شود.

معاون پژوهشی میراث استان یکی از موضوعات مهم گردشگری را استقرار مراکز اسکان در روستاها بویژه التپه بهشهر، ساماندهی روستای آکند و حمید آباد ساری، لاویج نور عنوان کرد وگفت: این مسئله موجب شد امسال متفاوت تر از سال گذشته در گردشگری فرهنگی و تاریخی نگاه ویژه ای داشته باشیم.

ماهفروزی بیان کرد: در واقع نتیجه بالانس بین گردشگری تفریحی ،تفرج و فرهنگی و تاریخی فرهیخته شدن فرهنگ مازندران، برخوردهای فرهنگی، امنیت گردشگران و رشد و احیای فرهنگ فراموش شده استان می باشد.

وی رشد بازدید را در منطقه گوهر تپه و عباس آباد  بهشهر، شهر تاریخی فرح آباد عنوان کرد. 

کد خبر 2261014

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha