به گزارش خبرنگار مهر، سعيد خدادادي صبح یکشنبه در جلسه علني شوراي اسلامي استان زنجان با حضور رئيس دانشگاه علوم پزشكي خدمات بهداشتي درماني استان زنجان با اشاره به تراكم ساختمان هاي پزشكان در مركز شهر زنجان افزود: متاسفانه مطب هاي پزشكان در سطح شهر عادلانه توزيع نشده و تراكم آن ها در مركز شهر معضلات ترافيكي بسياري ايجاد كرده است.
وي تاكيد كرد: بايد ساختمان هاي پزشكان استاندارد در محل هاي مناسب احداث شوند.
عضو شوراي شهر زنجان همچنين تصريح كرد: با توجه به نگراني هاي شهروندان نسبت به آلودگي آب و هوا به واسطه استقرار كارخانه هاي سرب و روي در شهر بايد دانشگاه علوم پزشكي مطالعات دقيقي در اين زمينه انجام دهد تا امنيت رواني مردم تامين گردد.
خدادادي اظهار كرد: متاسفانه مردم نسبت به عملكرد برخي پزشكان گله مند هستند كه بايد به اين نارضايتي ها رسيدگي شود.
وي در خصوص فعاليت شوراي انتظامي نظام پزشكي،وضعيت طب سنتي، برنامه هاي پيش بيني شده در زمينه پيشگيري از بيماري ها،بهداشت و درمان و اهرم هاي تشويق و تنبيه در دانشگاه علوم پزشكي استان پرسش هايي را مطرح كرد.
علي مقدم نژاد نماينده شهرستان خرمدره در شوراي اسلامي استان زنجان نيز در ادامه ضمن ابراز نگراني از استقرار صنايع سرب و روي در ضلع شرقي و جنوب شرقي زنجان خواستار رفع نگراني مردم نسبت به سلامت محيط زيستشان شد.
وي خاطر نشان كرد: بايد مشكلات رواني كه داراي تبعات منفي جبران ناپذيرند بيشتر مورد توجه واقع شوند.
مقدم نژاد افزود: با توجه به اينكه بسياري از بيماري ها همچون ديابت و فشار خون ناشي از مصرف غذاهاي مضر است بايد اطلاع رساني در زمينه تغذيه افزايش يابد.
نماينده شهرستان خدابنده در شوراي اسلامي استان زنجان نيز از كمبود پزشك و نبود تزريقات در منطقه افشار و بزينه رود انتقاد و ابراز كرد: وضعيت مراكز بهداشتي درماني و بيمارستان موجود در قيدار تاسف برانگيز است.
حسن رضا بيگدلو اظهار كرد: وضعيت درمانگاه ها و بيمارستان هاي خدابنده عقب گرد داشته است.
سيد جعفر ايوار ديگر عضو شوراي استان نيز خواستار رفع مشكل كمبود پزشك در شهرستان سلطانيه و استقرار اداره علوم پزشكي در اين شهرستان شد.
محمد محمدي نماينده شهرستان طارم در شوراي اسلامي استان نيز از نبود پزشك در درمانگاه شهر چورزق انتقاد كرد و افزود: چورزق جمعيتي بالغ بر 20 هزار نفر دارد و درمانگاه اين شهر قدمتي ديرينه دارد اما متاسفانه پزشك ندارد.
وي ضمن ابراز نگراني از احتمال احداث كارخانه سيمان در شهرستان طارم بيان داشت: احداث اين كارخانه طبيعت بكر منطقه را با مخاطرات زيست محيطي متعددي مواجه خواهد كرد.
مريم گنجي عضو شوراي شهر ابهر نيز با اشاره به توقف اجراي پروژه بيمارستان 220 تختخوابي ابهر گفت: بهره برداري سريعتر از اين بيمارستان ضروري است.
اين عضو شوراي اسلامي استان زنجان عدم تجهيز دانشكده پرستاري و توزيع ناعادلانه مطب هاي پزشكان در ابهر را از ديگر مشكلات موجود در اين شهر برشمرد و خواستار رفع آن شد.
نظر شما