به گزارش خبرنگار مهر، احد احمدی صبح سه شنبه در جمع دانشجویان که به مناسبت هفته زمین پاک برگزار شد اظهارداشت: امروزه با توسعه بي رويه صنعت و تخريب محيط زيست و منابع طبيعي شاهد نوعي دلزدگي، رنجش خاطر و بيماري ها در انسان ها هستيم و اين روند تخريب در بسياري از موارد در حال تبديل شدن به فاجعه انساني است به نحوي كه آفات، گرفتاريها و خساراتي كه صنعت به ما وارد ميكند بيش از بلاياي طبيعي است.
وي با اشاره به خطر برداشت بي رويه آب هاي زير زميني تاكيد كرد: دشت قزوين از نظر كشاورزي بسيار حاصلخيز است ولي موجودي آب آن محدود است و اگر به صورت بي رويه و غير علمي از اين منابع آبي استفاده شود حاصل آن فرونشست و ايجاد حفره ها در زمين خواهد بود كه به هيچ وجه قابل احيا نيست.
این مسئول در پايان گفت: مي توان با گسترش استفاده از شيوه هاي نوين آبياري همچون آبياري تحت فشار، قطره اي و باراني از اين بحران جلوگيري كرد و با نگاه كارشناسي و علمي در تمام مقوله هاي محيط زيست آسيب ها و بحران ها را به حداقل رساند.
در ادامه عبدالحسين مظفري سرپرست معاونت نظارت و پايش اداره كل محیط زیست اظهارداشت: تخريب محيط زيست تاثير مستقيمي بر سلامت انسان ها و بروز بسياري از بيماري ها دارد در حاليكه اگر توسعه پايدار اتفاق بيفتد و صنعتي شدن با كمترين آسيب به محيط زيست همراه باشد، جامعه و انسان هاي سالمي خواهيم داشت.
وی با بیان اینکه جامعه سالم محصول محيط زيست سالم است و محيط زيست سالم بر اساس توسعه دانايي محور شكل مي گيرد افزود: رويكرد اداره كل حفاظت محيط زيست استان قزوين در وحله اول حفاظت از منابع موجود يعني سه عنصر آب، خاک و هواست و در وحله دوم احياي منابع در دستور كار ما قرار دارد.
سرپرست معاونت نظارت و پايش اداره كل حفاظت محيط زيست استان قزوين در ادامه ضمن اشاره به اينكه برنامه هاي محيطي زيست نبايد منحصر به مناسبت ها باشد، گفت: فرهيختگان دانشگاهي بايد موضوع محيط زيست را در مراكز آموزشي نهادينه كنند و آموزش و فرهنگسازي را در كنار ارتقاء فن آوري و تدوين ساختارها در اين حوزه در اولويت قرار دهند.
نظر شما