به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی پیش از ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: برنامه راهبرد چهار ساله دولت تدبیر و امید در استان تکمیل و به همه دستگاه ها و شهرستان ها ارایه شده است.
وی عنوان کرد: فعالیت ها بر اساس این برنامه وارد مرحله اجرا شده است.
خادمی اظهار داشت: برخورداری کهگیلویه و بویراحمد از 3.7 درصد روان آبهای کشور، هشت درصدی منابع جنگل، 25 درصدی نفت کشور، تنوع آب و هوایی و چهار فصل بودن، قرار گرفتن به عنوان کریدور منطقه جنوب به مرکز کشور، نزدیکی به دریا و کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله ظرفیتهای استان برای توسعه است.
استاندار تخصیص آب بیشتر از سد کوثر و سدهای در دست اجرای چم شیر و تنگ سرخ و انحراف روان آب ها و پمپاژ آنها برای آبرسانی به دشت های بزرگ استان و سیستمی کردن آبیاری کشاورزی و باغات، تامین آب شرب شهرها و روستاها، صنایع و تولید انرژی و مصرف بهینه آب را از برنامه های استان در حوزه آب عنوان کرد.
خادمی تصریح کرد: تسریع در اجرای سد در دست احداث چم شیر با 16.5 درصد پیشرفت، گنجایش سالانه 1.8 میلیارد متر مکعب و پیش بینی سه واحد نیروگاهی به ظرفیت 165 مگاوات برق و تامین آب 110 هزار هکتار از اراضی دیم پایین دست از جمله برنامه ها در این راستاست.
استاندار به سد در دست اجرای تنگ سرخ اشاره کرد و گفت: این سد که علاوه بر تامین آب شرب یاسوج، شیراز و روستاهای اطراف و در مسیر، زمینه آبیاری شش هزار هکتار از اراضی شهرستان بویراحمد را دارد، مشکلاتی داشت که پیگیر رفع آنها هستیم.
وی همچنین به برخورداری کهگیلویه و بویراحمد از 25 درصد منابع نفتی کشور اشاره کرد و افزود: با توجه به این ظرفیت، توسعه صنایع وابسته به نفت و گاز از اولویت هاست و در این خصوص پیگیرتوسعه و احداث و پیشرفت پالایشگاه نفت گچساران، پتروشیمی گچساران و پتروشیمی دهدشت و کارخانه تولید قطعات شرکت های نفت و گاز در گچساران هستیم.
خادمی اتمام پروژه های بالای 80 درصد را در اولویت بخش عمرانی دانست و بیان داشت: از یکهزار و 713 طرح و پروژه در دست اجرای استان 543 پروژه پیشرفت فیزیکی بالای 80 درصد دارد.
وی پروژه های راهسازی را از دیگر اولویت های استان عنوان کرد و گفت: محور 136 کیلومتری پاتاوه به دهدشت 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
خادمی اظهار داشت: در این محور بیش از 100میلیارد تومان هزینه شده و برای تکمیل آن به 200 میلیارد تومان دیگر نیاز دارد.
وی بیان داشت: با پیگیری ها و هماهنگی های به عمل آمده در وزارتخانه راه شهرسازی فعالیت مجدد واجرای آن شتاب گرفته است.
خادمی گفت: با بهرهبرداری ازاین جاده بهعنوان یک محور اصلی مرکز به جنوب کشور ،400 روستای بزرگ و کوچک و هشت بخش در شهرستانهای بویراحمد، کهگیلویه و چرام با جمعیتی بیش از 100هزار نفر از نعمت راه مناسب بهرهمند میشوند و باعث کاهش فاصله 200 کیلومتری بندر امام خمینی(ره) تا مرکز کشور خواهد شد.
نظر شما