به گزارش خبرنگار مهر، امین منوچهری ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: تاکنون گردشگری در این استان منجر به درآمدزایی مطلوب نشده است.
وی بیان کرد: کهگیلویه و بویراحمد موقعیت ممتازی برای رشد گردشگری طبیعی دارد که این نیازمند مهیا کردن زیر ساختها در این بخش است.
منوچهری اظهار داشت: رشته کوه دنا با هشت قله بالای چهار هزارمتر و جاذبه های طبیعی فراوان، چشمه سارها، جنگل ها، رودخانه ها و ... شرایط بسیار ویژه ای برای اکوتوریسم ایجاد کرده است.
وی یکی از اهداف برگزاری همایش گردشگری استانهای قلب کشور را معرفی این قابلیتها در جهت جلب سرمایه گذار عنوان کرد و بیان داشت: در این راستا هلدینگهای سرمایه گذاری برای حضور در این همایش دعوت شده اند.
دبیر همایش گردشگری استانهای قلب کشور همچنین به برنامه های این همایش اشاره کرد و گفت: برگزاری جلسه هیئت رئیسه اتاق ایران، جلسه شورای هیئت نمایندگان اتاق ایران، نشست هیئت نمایندگان اتاق یاسوج با هیئت رئیسه اتاق ایران و نشست کارگروه گردشگری استان های منطقه ۴ کشور، کارگروههای تخصصی گردشگری، بازدید از مناطق گردشگری و جاذبه های طبیعی استان از جمله برنامه های این همایش است.
منوچهری بیان کرد: همایش بزرگ فرصتهای سرمایه گذاری در بخش گردشگری استانهای قلب کشور در تاریخ ۳۱ اردیبهشت و یک خرداد ماه سال جاری برگزار می شود.
وی گفت: این همایش با حضور پنج استان کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، فارس، چهارمحال بختیاری و یزد به میزبانی شهر یاسوج برگزار خواهد شد.
منوچهری، اعتلای صنعت گردشگری در استان با فعال کردن بخش خصوصی و بهره برداری از تجربیات استان های همجوار در زمینه گردشگری و جذب گردشگر سالانه را از جمله مهمترین اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد.
محصولات این استان با نام دیگر استانها صادر می شوند
مشاور اقتصادی استاندار گفت: سرمایه گذار در جایی سرمایه گذاری می کند که زیر ساختها مهیا باشد و این استان نیازمند پروژه هایی است که نیازهای آینده استان را مرتفع کند.
وی بر لزوم ارائه مشوق هایی به سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در این استان تاکید کرد و افزود: باید کهگیلویه و بویراحمد شرایطی را مهیا کند که در رقابت با سایر استانها در جذب سرمایه گذار موفق باشد.
منوچهری به ظرفیتهای استان در بخش های گیاهان دارویی، کشاورزی و صنایع دستی اشاره کرد و گفت: بسیاری از محصولات این استان با نام دیگر استانها صادر می شوند.
وی ضعف در بازاریابی را یکی از دلایل این مسئله عنوان کرد و اظهار داشت: تا نتوانیم برای محصولات تولیدی استان بازاری پیدا کنیم، شاهد صادرات تولیدات استان با نام دیگر استانها خواهیم بود.
نظر شما