محمود شکری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این سد از طرح های بزرگ و مهم گیلان است که در شهرستان رضوانشهر اجرا می شود.
وی همچنین با بیان اینکه با ساخت این سد آب کشاورزی غرب استان تامین خواهد شد، اظهارداشت: طرح مطالعاتی سد شفارود از 20 سال قبل آغاز شده است.
نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عملیات اجرایی سد شفارود از سال 87 آغاز شده است، گفت: روند اجرایی این سد به کندی پیش می رود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه طی چند هفته اخیر منابع طبیعی جلوی ساخت و ساز سد شفارود را به دلیل اینکه پروژه مزبور مطالعات زیست محیطی ندارد گرفته بود، افزود: خوشبختانه سالیان گذشته مطالعات زیست محیطی سد انجام و به تصویب رسیده است.
شکری اظهارداشت: این تصویب نامه به رئیس شورایعالی جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور ارائه شد.
وی با یادآوری اینکه قرارداد جمهوری اسلامی ایران و چین در خصوص احداث سد شفارود به اتمام رسیده است، اذعان داشت: دوبار رئیس جمهور این مملکت با توجه به اهمیت موضوع به چین سفر کرده تا این قرارداد تنظیم شود.
عضو کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی سهم دولت ایران و چین به ترتیب 15 و 85 درصد است، گفت: در حال حاضر 85 درصد سهم منابع مالی دولت چین تامین و قسط نخست نیز به میزان 40 میلیارد تومان واریز شده است.
وی افزود: سهم 15 درصدی منابع مالی دولت ایران هم بزودی تامین خواهد شد.
شکری اظهارداشت: ماشین آلات سنگین و لازم برای احداث سد از سوی پیمانکار ایرانی تامین شده است.
وی در ادامه بخشی نگری در تمامی عرصه ها به ویژه اجرای پروژه های عمرانی را یک معضل بزرگ در کشور دانست و اذعان داشت: به ازای هر ساعت تاخیر از سوی دولت ایران در اجرای پروژه سد شفارود باید به دولت چین جریمه پرداخت کرد.
نظر شما