به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی، قبل از ظهر پنج شنبه در مراسم رونمایی از کتاب "آیت الله العظمی فاضل لنکرانی به روایت اسناد ساواک" که در سالن همایش مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شد، اظهار داشت: از مجموعه وزارت اطلاعات و اداره کل اطلاعات استان قم تشکر میکنیم که نسبت به جمع آوری اسناد مبارزاتی آیت الله العظمی فاضل لنکرانی در دوران طاغوت اهتمام ورزیدند و کتاب آیت الله العظمی فاضل لنکرانی به روایت اسناد ساواک را تدوین کردند.
وی بیان داشت: نشان دادن حضور سیاسی یاران امام راحل قبل از انقلاب اسلامی به خصوص از سال 41 و 42 به بعد از جمله اموری است که ضروری به نظر میرسد.
عضو جامعه مدرسین حوزه افزود: برخی از یاران امام راحل از سال 41 و برخیها هم از زمان 57 همراه فکر امام راحل بودند که حوزههای علمیه و طلاب جوان برای شناخت شخصیت و راه امام خمینی(ره) از جنبههای مختلف به خصوص بعد سیاسی باید با همراهان و یاران امام راحل آشنا شوند.
با بصیرتان کسانی بودند که فکر سیاسی امام راحل را قبل از انقلاب به خوبی فهمیدند
وی تصریح کرد: افراد با بصیرت کسانی بودند که قبل از انقلاب اسلامی فکر سیاسی امام راحل را به خوبی فهمیدند و با تمام وجود خود برای حمایت از آن به میدان مبارزه آمدند.
استاد حوزه علمیه قم، عنوان داشت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و در سالهای ابتدایی مبارزه امام با رژیم طاغوت افرادی در حوزه میگفتند که نمیشود با امام خمینی(ره) مقابله کرد چرا که افرادی همانند آیت الله فاضل لنکرانی در اطراف ایشان هستند و از وی حمایت میکنند.
وی گفت: یکی از ویژگیهای امام راحل که موجب کسب توفیقات در مسیر نهضت وی شد، این بود که ایشان دارای یاران و همراهانی بودند که همانند کوه مسیر و روش سیاسی او را دنبال میکردند که مرحوم آیت الله العظمی فاضل لنکرانی از جمله این یاران بود.
آیت الله فاضل با بیان اینکه افتخار ما این است که نه تنها مرحوم والد بلکه جدمان نیز از پیشگامان مبارزه با ظاغوت بود، افزود: جد ما یکی از پنج نفری بود که نامهای اعتراض آمیز به نخست وزیر وقت در زمان آیت الله بروجردی نوشت و از سال 41 نیز با صدر اعلامیههایی مبارزات خود را علیه رژیم ظاغوت آغاز کرد.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) گفت: ارتباط بیت آیت الله قاضل لنکرانی با بیت امام راحل افتخاری برای ما به شمار میرود و این ارتباط دیرینه و ریشه دار بوده است.
نظر شما