پروفسور رحمان زاده در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر" در مشهد، با بيان اين مطلب نگراني برخي از كشورهاي خارجي از دولتمردان ايران را بي مورد دانست و افزود: به نظر مي رسد ايران در مسير گسترش آزادي قرار گرفته و هيچ عاملي نمي تواند در مقابل آن بياستد و كشور به پيشرفت هاي گذشته خود ادامه خواهد داد.
وي با اشاره به جمعيت جوان به عنوان سرمايه انساني خاطرنشان كرد: توجه جدي به جوانان و دور كردن آنها از نااميدي نسبت به آينده بايد از مهمترين دغدغه هاي مسئولين باشد زيرا كشور به اين نيروي جوان احتياج دارد و اين نياز گريزناپذير است.
پدر علم ارتوپدي اروپا با اشاره به تبليغات منفي عليه ايران تصريح كرد: برخي سعي مي كنند به غلط، افكاري را عليه ايران القاء و واقعيت هاي داخل ايران را سانسور كنند كه دولت ايران بايد اين فضا را بشكند.
وي افزود: ايرانيان خارج از كشور بر اثر اين موج منفي رواني، نسبت به وضعيت داخل ايران بدبين مي شوند و ساير شهروندان غربي نيز ديدگاه غيرواقعي نسبت به ايران پيدا مي كنند كه اين مساله به برخورد نامناسب برخي از مسوولان به عده اي از سرمايه داران ايراني در دو دهه پيش بازمي گردد و اين مساله بي علاقگي ايرانيان جهت بازگشت به كشور را موجب مي شود. اما خوشبختانه در سال هاي اخير اين وضعيت بهبود يافته است.
رحمان زاده عملكرد دولت در دوره سيد محمد خاتمي را مثبت ارزيابي كرد و گفت: در دوران وي برخوردهاي مناسبي با جهانيان و به خصوص با ايرانيان مقيم خارج از كشور صورت گرفت و بسياري از مشكلات گذشته جبران شد.
اين محقق ايراني با انتقاد از برخوردهاي سطحي با برخي نخبگان علمي خارج از كشور در برخي همايش هاي داخلي تأكيد كرد: بسياري از ايرانيان نخبه دوست دارند به كشور بازگردند اما اين افراد براي كار در داخل كشور به امكانات نياز دارند.
پروفسور رحمان زاده با تأكيد بر لزوم گفتگو با جهان خاطرنشان كرد: بايد توانايي ها و فرصت هاي داخلي را به جهان بشناسانيم البته بايد اين نكته را هم مدنظر داشته باشيم كه وضعيت كشور تنها با شعار دادن تغيير نمي كند بلكه با تعامل با جهان و استفاده از راه هاي تجربه شده جهاني مي توان به پيشرفت دست يافت.
به گزارش "مهر" پروفسور رحمان زاده در خرداد 1313در شهرستان شبستر به دنيا آمد و در سال 1340 موفق به دريافت دكتري از دانشكده پزشكي دانشگاه استانبول شد. وي پس از ادامه تحصيلات خود در كشور آلمان به عناويني از جمله جراح متخصص ارتوپدي نظام پزشكي ايالت راين لند- فرانس، جراح كلينيك دانشگاه مانيس، استاد دانشگاه آزاد برلين و مؤسس كلينيك اشتگليتس در برلين دست يافت. وي همچنين در اين مدت مديريت اجرايي كلينيك جراحي بنيامين- فرانكلين را عهده دار شد.
رحمان زاده در سال 2001 ميلادي (1380 شمسي) با وجود بازنشستگي به فعاليت هاي خود ادامه داد و مركز جراحي مفصل استخوان در كلينيك سانس- سوسه پتسدام را در سال 2003 (1382 شمسي) تأسيس كرد. او از سال 1993(1372 شمسي) تاكنون، صدارت كانون جراحي پلاستيك و ترميمي و كانون تصادفات آلمان را برعهده داشته و نشان «صليب شايستگي فدرال»، مدال افتخاري «ديفن باخ - ارن بوسته» را دريافت كرد و به عضويت افتخاري كانون هاي پزشكي بين المللي درآمد و به علت توسعه تعداد زيادي از شيوه هاي نوين جراحي پدر علم ارتوپدي اروپا نام گرفت.
نظر شما