به گزارش خبرنگار مهر، بر این اساس از میان یک هزار و 622 دانشجوی شرکت کننده تعداد 715 نفر زن و تعداد 907 نفر مرد بودند.
این فراخوان برای نخستین بار از سوی هيأت مركزي جذب اعضاي هيأت علمي و مركز خدمات آموزشي وزارت بهداشت منتشر شده است و دانشجویان مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) در رشته هاي مورد نياز علوم پايه پزشكي، داروسازي و دندانپزشكي (صرفاً رشته هاي جامعه نگر، مواد دنداني) می توانستند در این فراخوان شرکت کنند.
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با 76 شرکت کننده بیشترین متقاضی را داشته است.
متقاضيان بايد در آزمون سراسري دكتری تخصصي پذيرفته شده باشند. حداكثر سن براي داوطلبين جهت استفاده از بورس داخل 40 سال است. كليه دانشجويان پس از گذراندن حداقل دو نيمسال تحصيلي مي توانند در فراخوان شركت کنند و تا قبل از پايان تحصيلات اين امكان براي همه متقاضيان شركت در فراخوان وجود دارد. عنوان رشته متقاضي بايد با عنوان رشته درج شده در فراخوان دقيقاً مطابقت داشته و پذيرش موارد مشابه ممنوع است.
دانشجويان شاغل به تحصيل در دوره هاي حضوري دانشگاههاي علوم پزشكي و موسسات تابعه در اولويت پذيرش و جذب هستند.
شرط معدل مقاطع تحصيلي قبلي متقاضيان براي شركت در فراخوان در دوره كارشناسي ارشد حداقل 16 و براي دوره دكتراي حرفه اي حداقل 15 است.
در شرايط مساوي اولويت استفاده از تسهيلات بورس به متقاضيان بومي و نخبگان و استعدادهاي درخشان بر اساس آيين نامه اختصاص دارد. متقاضيان بورس مجاز به انتخاب دو دانشگاه خواهند بود. در صورت داشتن شرايط انتخاب دو دانشگاه، انتخاب اول در اولويت قرار خواهد داشت.
نظر شما