به گزارش خبرنگار مهر، محمد کاوه پیش از ظهر یکشنبه در نشست بررسی چگونگی برگزاری اجلاس گردشگری سلامت در محل سالن اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران افزود: نمایشگاه در محل برج آرامش شهرستان رامسر برگزار می شود در این نمایشگاه 10 غرفه مواد غذایی، پنج غرفه ویژه داروهای گیاهی، 10غرفه کالاها و تجهیزات پزشکی ،سه غرفه تندرستی و سلامت و چندین غرفه معرفی مناطق نمونه گردشگری و طبیعت گردی مازندران برپا می شود
وی با بیان اینکه دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و بابل در کنفرانس گردشگری سلامت فعالیت محوری و چشم گیری دارند، اظهار داشت: افتتاح بیمارستان فوق تخصصی آمل از برنامه های این کنفرانس است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی مازندران در این نشست با اشاره به فراهم بودن زمینه برگزاری کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو در استان ،گفت: ظرفیت های گردشگری استان را در کنفرانس گردشگری سلامت با هدف جذب توریسم خارجی معرفی می کنیم.
غلامرضا عشریه با بیان اینکه اتاق ایران 250 میلیون تومان در برگزاری این اجلاس کمک می کند، اظهار داشت: فعالان بخش خصوصی برای احیای صنعت گردشگری واشتغال و رشد اقتصادی مشارکت جدی می کنند.
رئیس اتاق بازرگانی مازندران بیان داشت: این استان در طول سال میزبان میلیون ها گردشگر است ولی از همه ظرفیت های گردشگری استان برای جذب توریسم استفاده نشده است.
زیرساختهای صنعت توریسم مناسب نیست
عشریه زیر ساخت صنعت توریست در استان را مناسب ندانست و گفت: بخش خصوصی و فعالان اقتصادی برای افزایش درآمد واحدهای خودشان باید از ظرفیت های بلا استفاده استان نهایت استفاده را داشته باشند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی مازندران افزود: مازندران به لحاظ دست رسی به پایتخت و دارا بودن 350 کیلومتر نوار ساحلی و سه فرودگاه، می تواند به قطب گردشگری کشور تبدیل شود.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران گفت:کنفرانس گردشگری سلامت مازندران بهترین فرصت برای جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی است
گردشگری محور توسعه مازندران است
علی احسانی گفت: گردشگری از محورهای مهم توسعه ای استان است، و این کنفرانس فرصت مناسب برای معرفی ظرفیت های طبیعت گردی، پیشرفت های پزشکی و درمانی و خدماتی در مازندران است.
وی با اشاره به اینکه کنفرانس گردشگری سالامت مازندران باید به نحو احسن برگزار شود، و پیام اهمیت گردشگری سلامت به درستی به مهمانان خارجی که از کشورهای عضو اکو هستند منتقل شود.
وی با بیان اینکه باید مسوولان دولتی و بخش خصوصی در اجرای این کنفرانس بین المللی مشارکت کنند، بیان داشت: در این کنفرانس علاوه بر استانداران شمالی ،وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و معاونین وزارت امور خارجه حضور خواهند یافت.
نایب رئیس اتاق اکوی ایران گفت: در این کنفرانس 70 تن از شخصیت های سیاسی، اقتصادی و پزشکی و درمانی از وزارت امور خارجه ، روسای اتاق بازرگانی و وزارت بهداشت کشورهای عضو اکو شرکت خواهند کرد..
احمد اصغری قاجار افزود: با بیان اینکه برگزاری کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو فرصتی برای معرفی توانمندی پزشکی ، درمانی و طبیعت گردی مازندران است، اظهار داشت: کشورهای عضو اکو به لحاظ تکنولوژی پزشکی در درمان بیماران به مشارکت وهمکاری ایران نیاز دارند.
وی گفت: باید علاوه بر ظرفیت های طبیعت گردی سلامت استان مازندران پتانسیل های بیمارستانی و پزشکی ایران را به کشورهای اکو معرفی کنیم تا زمینه درمان بیماران در ایران فراهم شود.
کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای اکو روزهای 27 الی 29 مردادماه جاری با حضور کشورهای عضو اکو ازبکستان، افغانستان ، ایران ،پاکستان ، تاجیکستان، ترکمنستان، ترکیه ، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان در شهرستان رامسر برگزار می شود.
نظر شما