به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد سلطانی در نشست هم اندیشی اجرای قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان گفت: در سال 1389 قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان به تصویب رسید و در سال 91 آیین نامه اجرایی این قانون نیز تدوین شد و عملا و قانونا در سال 93 صندوق نوآوری و شکوفایی به منظور حمایت از شرکت های دانش بنیان کار خود را شروع کرد.
وی با بیان اینکه صندوق پس از اینکه پول و وامی داده شد کار خود را شروع کرد، اظهار داشت: با وجود تخصیص ها تمام انتظاراتی که مدیران شرکت ها از شرکت های دانش بنیان انتظار دارند به صندوق نوآوری و شکوفایی رسیده است.
رئیس صندوق نوآوری عنوان کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی که چند ماهی است موتور آن روشن شده است تاکنون 28 میلیارد تومان برای 29 شرکت دانش بنیان صرف کرده است همچنین 15 طرح ردی نیز داشته ایم.
وی عنوان کرد: علاوه بر دادن وام ها به شرکت های دانش بنیان انواع خدمات لیزینگی، سرمایه در گردش، خدمات پیش از تولید صنعتی و بومی سازی نیز صورت می گیرد.
سلطانی با اشاره به اینکه معاونت علمی و فناوری در یک سال گذشته در صحن اجتماعی فعال بوده و انتظارات مدیران شرکت های دانش بنیان را برطرف ساخته گفت: مسئولان و شرکت های دانش بنیان اطلاعاتی از صندوق نوآوری و شکوفایی ندارند و گاها با زبان تندی با صندوق نوآوری و شکوفایی برخورد می کنند.
وی در این خصوص توضیح داد: اختلاف سلیقه های مدیران شرکت های دانش بنیان بالاست.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از ایجاد یک حلقه شکایت ها برای صندوق نوآوری و شکوفایی خبر داد و گفت: با ایجاد این حلقه شکایات برای صندوق می توانیم از شکایات شرکت های دانش بنیان مطلع شویم.
وی در این خصوص توضیح داد: البته همه کسانی که از صندوق وام می گیرند در جهت حمایت بیشتر، و طرح هایی که رد می شوند از ما شاکی هستند و در حقیقت با 550 شرکت دانش بنیان، 550 شاکی هم داریم.
وی خاطر نشان کرد: شرکت های دانش بنیان باید طرح های خود را یکی یکی به صندوق ارائه دهند تا دوران رشد بیشتری حاصل شود تا شرکت های دانش بنیان بتوانند از امکانات صندوق به خوبی استفاده کنند.
نظر شما