به گزارش خبرنگار مهر، خداکرم جلالی ظهر چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: با محقق شدن کاشت سالانه 500 هزار هکتار جنگل چوب مورد نیاز در داخل کشور تامین می شود.
وی اظهار داشت: جنگل عرصه ای است که عمدتا از درخت و درختچه پوشیده شده و براساس تعریف فائو میزان تاج پوشش درختی آن بیش از 10 درصد و مساحتش بیش از نیم هکتار است.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، گفت: میزان آلودگی جنگلهای بلوط به یک میلیون و 130 هزار هکتار رسیده بود ولی با کار کارشناسی که انجام شد و اقدامات پیشگیرانه در دستور کار قرار گرفت.
جلالی در ادامه افزود: اجرای طرحهای آبخیزداری برای جلوگیری از خشکسالی در این جنگلها بود که باعث کاهش آلودگی شده است.
وی به خشکسالی در جنگلهای بلوط کشور اشاره کردو یاد آورشد: خوشبختانه امسال خشکیدگی در جنگلهای بلوط کشور مشاهده نشده است.
رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به اینکه امسال خشکیدگی در جنگلهای بلوط کشور مشاهده نشده است گفت: امید زنده شدن برخی درختان بلوط خشک شده وجود دارد.
رئیس سازمان جنگلها ، مراتع و آبخیزداری کشور، به آخرین وضعیت فرسایش خاک در کشور اشاره کرد و گفت: فرسایش خاک در کشور ما 8.5 تن در هر هکتار است که اگر اعتبارات افزایش پبدا کند با انجام فعالیتها می توانیم مانع فرسایش خاک شویم.
جلالی تاکید کرد: برای طرحهای آبخیزداری در سالجاری اعتباراتی تخصیص نیافته که از هفته گذشته اولین مرحله تخصیصها آغاز شده که امیدواریم با مساعدت دولت تدبیر و امید این منابع افزایش پیدا کند.
رئیس سازمان جنگلها ، مراتع و ابخیزداری کشور، بر تقویت فرهنگ حفظ منابع طبیعی اشاره کرد و افزود: ارتقای فرهنگ منابع طبیعی بسیار مهم است و در این میان اگر به این امر بها داده شود منابع طبیعی کشور توسعه پیدا می کند.
جلالی تصریح کرد: طبق برنامه پنجم سال های آینده همیاران طبیعت باید به 500 هزار نفر برسد چرا که در ترویج و توسعه منابع طبیعی بسیار موثر هستند.
نظر شما