احمد عطارنیا در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان قم در پنج ماهه نخست سالجاری به پنج هزار و 43 نفر از زنان را در 2 بخش دولتی و خصوصی با 145 حرفه آموزشی در رشتههایی نظیر فناوری اطلاعات، عمران، صنایه دستی، هنرهای تزئینی، در چهار خوشه خدمات، صنعت، کشاورزی و فرهنگ و هنر آموزشهای فنی و حرفهای ارائه داده است.
وی گفت: در همین راستا 2 هزار و 119 نفر از بانوان استان در دورههای پایه و 169 نفر در دورههای پیشرفته همچون windows application، برنامه نویس linux، تحلیل گر و طراح سازههای سه بعدی، مدیر آموزشگاه فنی و حرفهای و غیره شرکت کردند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای قم عنوان کرد: 2 هزار و 562 نفر از زنان این استان در آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای از آموزشهای مهارتی در 136 آموزشگاه در 12رشته از قبیل امور مالی و بازرگانی، عمران، فناوری اطلاعات، ایمنی و بهداشت، طراحی و دوخت، مراقبت زیبائی، هنرهای تجسمی و هنرهای تزئینی در قالب 414 دوره آموزشی در پنج ماهه نخست سال بهرهمند شدهاند.
وی گفت: در بخش آموزش زنان روستایی نیز 18هزار و 6 نفر ساعت دوره آموزش روستایی برای بانوان استان قم برگزار شده است که در آن 179 نفر از زنان روستایی در حرفههایی مانند قال بافی، دوخت لباس زنانه و پرورش دهنده مرغ بومی موفق به اخذ گواهینامه شدهاند.
عطارنیا بیان کرد: آموزش 14 نفر از زنان در رشته کاموا بافی در ندامتگاههای استان قم طی 5 ماهه نخست سال جاری انجام گرفته است.
وی گفت: کسب مهارت و شرکت در دورههای آموزشی بهترین راهکار اشتغال زنان در جامعه و حضور فعال این قشر در عرصه فعالیتهای اجتماعی بوده و مهارتآموزی و ایجاد زمینه مناسب برای فعالیت بانوان در جامعه میتواند بهرهگیری مفید از نیروی کار فعال جامعه و میزان تولید را افزایش دهد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قم عنوان کرد: آموزشهای فنی و حرفهای دختران روستایی در زمینه امور تولیدی، تغذیه، بهداشت و سایر فعالیتهای آنان، تأمین کننده بخشی از اهداف توسعه روستایی در زمینه ارتقای سطح زندگی جوامع روستایی است که این آموزشها باعث میشود آنان به عنوان نیروی کار حال و آینده، نقش فعال تری در زمینه مشارکت در سطح جامعه ایفا کنند.
نظر شما