۱ شهریور ۱۳۹۳، ۱۵:۰۲

ایمانیه مطرح کرد:

کاهش سزارینهای فارس با اجرای تحول نظام سلامت/ راه اندازی مرکز پزشکی بازساختی جنوب کشور

کاهش سزارینهای فارس با اجرای تحول نظام سلامت/ راه اندازی مرکز پزشکی بازساختی جنوب کشور

شیراز - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه با اجرایی شدن طرح تحول نظام سلامت خوشبختانه آمار سزارین استان فارس کاهش یافته، گفت: دراین زمینه نیازمند بیشتر حمایت ثبت احوال استان درثبت نوزادان در شهرستان خودشان هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد هادی ایمانیه پیش از ظهر شنبه  در نشست خبری در خصوص عملکرد دانشگاه در خصوص اجرای نظام تحول سلامت بیان کرد:در گذشته استان فارس به لحاظ  تعداد انجام اعمال سزارین در کشور در رتبه های نخست قرار گرفته بود که خوشبختانه این امر در مراکز دولتی کاهش یافته که درتلاش هستیم درمراکز خصوصی نیز کاهش یابد.

وی درخصوص همکاری بیشتر ثبت احوال استان فارس با اجرای تحول نظام سلامت در امر ثبت نوزادان در شهرستان خود توضیح داد که متاسفانه برخی از مادران در شهرستان ها  اصرار بر تولد نوزادان  خود در مراکز خصوصی  شیراز دارند که این امر باعث افزایش آمار عمل سزارین در شیراز شده که نیاز است مدیران مربوطه ثبت احوال نسبت به این موضوع تدابیری اتخاذ کنند تا بتوانیم در امر سلامت مادران تلاش مضاعف صورت گیرد.

قائم مقام وزیر بهداشت ودرمان در استان فارس مهمترین اقدامات صورت گرفته در اجرای طرح تحول نظام سلامت را حذف شدن زیر میزی های پزشکی، کاهش اعمال سزارین، رایگان شدن زایمان طبیعی،رهایی یافتن بیماران از تهیه ملزومات پزشکی دانست وافزود: به همین منظور در شیراز دیگر موضوع  زیر میزی در امر پزشکی وجود ندارد از این رو در تلاش هستیم با ارایه واعتباراتی که برای تکمیل این طرح از سوی وزارت بهداشت ودرمان در نظر گرفته شده مشکلاتی که در سر راه قرار گرفته برطرف کنیم تا بتوانیم مطلوب ترین خدمات درمانی را به مردم استان ارایه دهیم.

این مقام به بیماران تاکید کرد: مردم بدانند که پرداخت پول و یا ریختن وجه نقد به حساب پزشکان ممنوع است وپزشکان حق انجام چنینی کاری را ندارند، بیماران می توانند در صورت مشاهده با چنین اقدامی با سامانه 1590-2930ارتباط برقرار کنند تا بازرسین برخورد داشته باشند.

بیمارستان های خصوصی که آمار انجام سزارین ها را کاهش ندهند برخورد خواهد شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: به مراکز درمانی خصوصی ابلاغ شده وازآنها خواسته شده  همانند مراکز دولتی در امر کاهش آمار انجام سزارین ها تلاش ویژه ای  داشته باشند زیرا چنانچه این امر در بیمارستان های خصوصی محقق نیابد به ناچار مراکز را تعطیل خواهیم کرد.

دکتر ایمانیه در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع اجرای سیاست های افزایش جمعتی اشاره کردو افزود: در گذشته کاهش جمعیت وظیفه وزارت بهداشت ودانشگاه های شیراز بود ولی  موضوع افزایش جمعیتی ارتباطی با دانشگاه علوم پزشکی ویا وزارت بهداشت ندارد بلکه دانشگاه علوم پزشکی وظیفه دارد در امر تبلیغ افزایش جمعیت و با انجام اعمال وازکوتمی ویلابستن لوله ها برخورد کند که در این مورد هم بستن لوله ها برای درمان بیماران مجاز است.

متاسفانه فرهنگ پزشک متخصص سالاری در فرهنگ  ایرانیان هنوز وجود دارد

این مسئول در بحث اجرای پزشک خانواده گفت: متاسفانه هنوز فرهنگ پزشک متخصص سالاری درکشور وجود دارد  وبه همین منظور بیماران  باید بخواهند که علم پزشکی بر این باور است که محورسلامت بر پایه پزشک عمومی است و آنها وظیفه سنگینی در اجرای این امر دارند وبر همین اساس مراجعه به پزشک عمومی برای دریافت برگ ارجاع به پزشک متخصص یک اصل  در اجرای پزشک خانواده است.

در تمامی شهرستانهای فارس تمامی پزشکان متخصص عضو پزشک خانواده هستند

دکتر ایمانیه اعلام کرد: در حال حاضر تمامی پزشکان متخصص و فوق تخصص در شهرستان ها عضو پزشک خانواده هستند ودر شیراز پزشکان متخصص که در مراکز دولتی ودانشگاهی  فعالیت دارند، عضو پزشک خانواده است.

وی اضافه کرد: درصدد هستیم علاوه براینکه آزمایشگاه ها، رادیولوژی ها و داروخانه هایی که عضو پزشک خانواده هستند پزشکان متخصص هم به عضو این طرح بپیوندند.

در شیراز مرکز پزشکی بازساختی جنوب کشور راه اندازی می شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز آینده قطب پزشکی کشور را در بخش پزشکی باز ساختی  چشمگیر ارزیابی کرد وافزود: باپتانسیل هایی که این دانشگاه در تمامی زمینه های علمی پزشکی دارد قرار است بزودی در مرکز برج پژوهشی شیراز مرکز پزشکی باز ساختی جنوب کشور در این شهر راه اندازی می شودکه تحولی عظیم در زمینه جایگزینی عضو طبیعی بجای عضو مصنوعی خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گزارش خبرگزاری مهر باتیتر اینکه اعتیادآورهایی که هنوز مخدر شناخته نمی شوند"، گفت : متاسفانه مخدر هایی شببه پان ویا ناس خارجی که در برخی از فروشگاه ها یافت می شود دغدغه دانشگاه است ولی متاسفانه دانشگاه ودستگا های نظارتی این نهاد به تنهایی قادر به برخورد نمی باشد ونیاز است که سایر دستگاه ها در این خصوص دخالت داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص  موضوع استفاده پالم در صنایع لبنی فارس گفت: متاسفانه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دارا بودن تعدادی محدودی بازرس قادر به بازرسی دائمی از تمامی مراکز غذایی وبهداشتی نمی باشد وبه ناچار نیاز بیشتر حمایت مردم را داریم ولی در خصوص بازدید ونظارت کامل از کارخانه های فرا<رده های لبنی فارس تمامی 53 کارخانه فعال از این روغن در ماست وشیر استفاده نمی کنند ومردم می توانند از محصولات لبنی استان استفاده کنند.

وی اضافه کرد: استفاده  از روغن پالم در صنایع لبنی  بعنوان یک سموم  به شمار نمی رود بلکه  روغن های دیگری شبیه روغن جامد،روغن نارگیل ودیگر روغن هایی هستند که با درصد اشباه بالا افراد جامعه بدون در نظر نگرفتن عوارض آن استفاده می کنند این در خالی است که روغن پلم با درصد استفاده تعیین شده در سرشیر، بستنی اسفاده می شود وهیچگونه ضرری برای افراد ندارد.

این مقام دانشگاهی از مردم خواست به همانگونه که در عدم مصرف شیر پرچرب دغدغه دارند نیاز است در مصرف قلیان وسیگار که به مراتب خطرناک تر از روغن پالم است احساس خطر کنند.

کد خبر 2355534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha