۲۹ شهریور ۱۳۹۳، ۱۷:۰۳

قاسمی:

تکلیف بنگاهداری بانک ها در کشور باید مشخص شود

تکلیف بنگاهداری بانک ها در کشور باید مشخص شود

قزوین- خبرگزاری مهر: معاون پژوهش های اقتصادی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برای حمایت جدی از تولید باید تکلیف بنگاه داری بانکها در کشور مشخص شود و سرمایه ها در مسیرتولید،صنعت، کشاورزی و خدمات بکار گرفته شود.

 به گزارش خبرنگار مهر، نشست تخصصی تولیدکنندگان و صنعتگران و اعضاء اتاق بازرگانی استان قزوین عصر شنبه با حضور حجت الاسلام ابوترابی نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، مجید قاسمی معاون پژوهش های اقتصادی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، مرتضی روزبه استاندار و رجب رحمانی نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی در سالن کنفرانس استانداری قزوین برگزار شد.

 

مجید قاسمی در این نشست گفت: اگر بخواهیم تولید حمایت جدی شود باید مسیر صادرات را هموار کنیم و با حذف قوانین زائد و دست و پاگیر تسهیلات لازم را در اختیار تولیدکنندگان قراردهیم تا فعالیت خود را توسعه دهند.

وی افزود: وقتی 20 هزار واحد تولیدی در کشور با کمتر از 50 درصد ظرفیت خود کار می کنند صحبت کردن از توسعه صادرات بی معنی است و بخش خصوصی را راضی نمی کند.

این مسئول بیان کرد: سیاست های دولت تاکنون به گونه ای بوده که تولیدکننده احساس می کند و باور دارد که طرح های اقتصادی برای مصادره مدیریت، سرمایه ها و سود شرکتها اجرا می شود لذا اعتماد ندارد.

قاسمی تصریح کرد: وقتی حقوق مالکیت معادن را افزایش می دهیم و قیمت گاز را برای تولیدکنندگان بالا می بریم عملا سود تولید را کاهش داده ایم و این کار دیگر حمایت تلقی نمی شود بلکه مانع در مسیر تولید و اشتغال و صادرات است که این موانع باید برطرف شود.

معاون پژوهش های اقتصادی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآورشد: از محل افزایش قیمت گاز حدود 5800 میلیارد تومان درآمد پیش بینی کردیم اما در گام اول 15 هزار میلیارد تومان ارزش سهام دولت در پتروشیمی کاهش یافت و نشان داد در سیاست گذاری هم درست عمل نمی کنیم.

وی اظهارداشت: وقتی مالیات ارزش افزوده را از شش درصد به هشت درصد رسانده ایم دیگر نمی توانیم تولید را حفظ کرده و ادعای حمایت از آن را مطرح کنیم لذا به نظر می رسد یا در تشخیص بیماری ناتوان هستیم یا نسخه اشتباه می پیچیم که کار به نتیجه نمی رسد.

قاسمی بیان کرد: باید تکلیف بنگاه داری بانکها در کشور مشخص شود و با مطالعه وضعیت سایر سیستم های بانکی بین الملی شرایط موجود را اصلاح کنیم تا تغییرات محقق شود.

در این نشست تولیدکنندگان دیدگاههای خود را درخصوص رفع موانع تولید مطرح کردند و خواستار توجه به آنها شدند.

کد خبر 2373871

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha