به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر مجد ظهر پنجشنبه در جلسه توجیهی سرشماری عمومی کشاورزی با شوراهای اسلامی شهرها و روستاها، شهرداران و دهیاران شهرستان دامغان در محل سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان از اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی در روستاهای این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: سرشماری عمومی کشاورزی نقش محوری و پایه ای در نظام ملی آمارهای کشاورزی دارد که می تواند منبع بسیار مهمی در زمینه تهیه داده های ساختاری این بخش محسوب شود و تبادل اطلاعات با سازمان های آماری بین المللی را فراهم کند.
وی خاطرنشان ساخت: بر اساس آمارهای حاصل از سرشماری عمومی کشاورزی، طرح های نمونه گیری متعددی برای تأمین نیازهای آماری بخش کشاورزی آماده می شود.
رئیس کارگروه آب، کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان دامغان با بیان اینکه هفت هزار و 722 بهره بردار دامغانی در بخش کشاورزی فعالیت می کنند که بیشتر این افراد را باغداران تشکیل می دهند، تصریح کرد: 70 درصد بهره برداران را افراد باسواد تشکیل می دهند.
مجد اظهار داشت: شهرستان دامغان بعد از شهرستانهای شاهرود و میامی رتبه سوم استان سمنان را از نظر وسعت زمین های کشاورزی دارد.
وی از وجود 300 شرکت تعاونی در استان سمنان خبر داد و یادآور شد: از این تعداد 82 شرکت در شهرستان دامغان فعالیت می کنند که 450 نفر در آن اشتغال دارند.
فرماندار شهرستان دامغان در خاتمه با بیان اینکه 9 نفر آمارگیر در سرشماری عمومی کشاورزی شهرستان همکاری دارند افزود: از شوراهای اسلامی شهری و روستایی، شهرداران و دهیاران انتظار داریم در طول مدت اجرای طرح سرشماری با آمارگیران همکاری کنند تا اطلاعات دقیق و صحیحی از بخش کشاورزی به دست آید.
سرشماری عمومی کشاورزی همزمان با سراسر کشور از پنجم مهر ماه آغاز و تا 18 آبان سالجاری با شعار "سرشماری کشاورزی لازمه آبادانی و خوداتکایی ملی" ادامه می یابد.
نظر شما