فاطمه ريبكاني در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، افزود: اين طرح به منظور پيشگيري از تنبلي چشم و ساير اختلالات بينايي گروه سني 3 تا 6 ساله تحت پوشش در مهدهاي كودك و آمادگي و همچنين كودكان 4 تا 6 ساله اي كه به مهد نمي روند با هدف كاهش شيوع و بروز اختلالات بينايي و ارتقاء سلامت بينايي در سراسر كشور اجرا مي شود.
وي خاطر نشان كرد: طرح سنجش بينايي كودكان از سال 75 در مناطق شهري و روستايي سراسر كشور اجرا مي شود و 4 سال نيز است كه در زمان مشخص و ثابتي از اول تا 30 آبانماه انجام مي شود .
مسئول طرح سنجش بينايي سازمان بهزيستي تاكيد كرد: سال گذشته يك ميليون و 490 هزار كودك تحت پوشش اين طرح قرار گرفتند كه پس از انجام معاينات بينايي مشخص شد كه 10 درصد كودكان دچار مشكلات و اختلالات بينايي هستند و از ميان آنها در نهايت 45 هزار كودك اختلال بينايي داشتند.
وي تصريح كرد: با توجه به اينكه سن درمان در بيماريهاي تنبلي چشم و اختلالات بينايي اهميت بسياري دارد بنابراين به خانواده ها توصيه مي شود تا قبل از 5 سالگي براي مداواي 100 درصد وتشخيص به موقع آن اقدام كنند در غير اينصورت چنانچه بيماري اختلال بينايي بعد از سن 10 تا 12 سالگي تشخيص داده شود درمان آن امكان پذير نخواهد بود.
نظر شما