به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالعلی گواهی ظهر پنجشنبه در جمع فرماندهان بسیج دادگستری ها و سازمان های تابعه قوه قضاییه، در مجتمع میلاد مشهد، اظهار داشت: در این هفته كه متقارن با هفته بسیج است، بسیجیان سراسر كشور بنا دارند تا با آرمان های امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب تجدید میثاق كنند و این توفیق نصیب ما شده كه از جوار بارگاه ملكوتی امام رضا(ع) با آرمان های انقلاب اسلامی تجدید عهد كنیم.
وی با اشاره به روایتی از امام رضا(ع) به بررسی سه خصلت اساسی مومنان پرداخت و اذعان داشت: مومن باید همچون پروردگار خود سرّ برادر مومن خود را پوشیده نگاه دارد و در روایت است كه تا هفتاد گناه كبیره برادر مومن خود را نباید منتشر كند.
نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تأكید كرد: برادران ما كه در دستگاه قضایی كشور مشغول خدمت در خط اول جبهه انقلاب اسلامی هستند، باید در حفظ اسرار مردم بسیار دقت كنند.
حجت الاسلام گواهی دیگر خصلت مومن را مدارای با مردم عنوان كرد و تصریح كرد: مومن باید این خصلت را ازپیامبر(ص) الگو بگیرد و در نظر داشته باشیم ما كه عنوان بسیج بر خود داریم در خدمت رسانی و محبت به مردم پیشتاز باشیم.
نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تأكید كرد: تواضع در برابر مردم امری بسیار مهم است چرا كه بسیج تیكه گاه امن مردم و همه ملت هاست.
وی افزود: تفكر بسیجی در میان مبارزان عراقی رشد كرده و می بینیم كه زنان عراقی همانند زنان بسیجی در دوران جنگ، علیه تكفیری ها و داعشی ها مبارزه می كنند و به همین دلیل است كه ما نباید در مقام و موقعیت خود ضعیف عمل كنیم.
حجت الاسلام گواهی با بیان این كه شكل گیری بسیج به فرمان امام خمینی(ره) یكی از عنایات الهی بود كه بر زبان امام جاری شد، تأكید كرد: در هشت ماه فتنه، بسیج نقش كلیدی در خنثی كردن امواج تردیدها داشت.
وی برخی از ویژگی های بسیج را برشمرد و افزود: بسیج اقتدار نظام، شجره طیبه، دریای امواج پاكیزگی ها و طهارت، فخر اسلام است و چشم امید همه مستضعفان عالم به بسیجان دوخته شده است.
نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) بسیج را نماد زیبایی ها دانست و تأكید كرد: ما نباید چهره ای خشن و نازیبا از بسیج به مردم معرفی كنیم.
وی بسیج را قدرت پایان ناپذیر و سرمایه ای عظیم از سوی خداوند عنوان كرد و اظهار داشت: بسیج مظهر ایستادگی در برابر زیاده خواهان است و این تفكر بسیج اگر نبود، در مذاكرات ۱+۵ مشكلات حل نمی شد.