به گزارش خبرنگار مهر، محمد احمدی پور عصر پنجشنبه در جلسه تخصصی فرهنگی و اجتماعی استان افزود: اقتصاد و فرهنگ لازم و ملزوم یکدیگر هستند و تحقق و تعالی یکی بدون دیگری میسر نیست.
وی همچنین اظهارداشت: فرهنگ بستر و زمینه تحقق و تعالی دیگر حوزه ها از جمله حوزه اقتصادی به شمار می رود بدون فراهم شدن زیر بنایی فرهنگی مناسب با عزم ملی و مدیریت جهادی نمی توان تحقق اقتصاد مقاومتی را انتظار داشت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان گفت: اقتصاد، فرهنگ و علم سه عنصر اصلی هستند که برای قدرت یک ملت لازم و ملزوم همدیگرند.
وی افزود: تغییر فرهنگ بهترین راه سلطه و رخنه های فرهنگی مسیر ورود چالش های اقتصادی است بهترین شاهد این مدعا تغییر سبک زندگی است.
احمدی پور با بیان اینکه فرهنگ متناسب با اقتصاد مقاومتی باید در جامعه ایجاد شود، اظهارداشت: سبک زندگی یکی از مولفه های مهم اقتصاد مقاومتی است.
وی در ادامه با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی دوای درد کشور است، گفت: برای استحکام بنیادی اقتصاد کشور باید از تمامی ظرفیت ها داخلی بهره جست و به ظرفیت های درونی متکی بود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان با اشاره به اینکه مزیت های نسبی کشور باید به مزیت های رقابتی تبدیل شود، افزود: این استان شمالی دارای مزیت های مهمی در بخش گردشگری، کشاورزی، صنعتی، معدنی و غیره است.
وی همچنین با اشاره به اینکه مردم بنیاد بودن ویژگی دیگر اقتصاد مقاومتی است، اظهارداشت: اقتصاد موفق با مشارکت مردم در صحنه محقق خواهد شد.
احمدی پور با تصریح اینکه اقتصاد مقاومتی یعنی برنامه ریزی علمی و اقتصادی متناسب با نیازهای کشور و استفاده از ظرفیت ها داخلی کشور، بیان داشت: اقتصاد کشور باید تولیدگرا باشد.
وی با تاکید بر اینکه استفاده از نیروهای خلاق و جوان در تمامی صحنه ها همواره کارگشا بوده است، گفت: برای نیروی انسانی جامعه باید برنامه ریزی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان با اعلام اینکه مزیت های نسبی استان باید به مزیت های رقابتی تبدیل شود بر لزوم احیای فرهنگ کار و تلاش در جامعه تاکید کرد.
وی در ادامه با یادآوری اینکه الگوی مصرف باید متناسب با اقتصاد مقاومتی باشد، افزود: اقتصاد مقاومتی باید به یک گفتمان عمومی در جامعه تبدیل شود.
احمدی پور یادآورشد: برای تحقق این مهم همه به ویژه رسانه ها، مراجع فرهنگی، فرهیختگان و غیره باید پای کار باشند.