به گزارش خبرگزاری مهر، این اثر که حاصل تفکر چندین ساله مولف است، با نگاهی ملایم به روابط انسانی و با بهره گیری از سوابق خالق اثر در فضایی مدرن تهیه و تولید شده است.
این آلبوم در 9 قطعه (چهار قطعه فارسی و چهار قطعه انگلیسی و یک اثر بی کلام) تهیه و تولید شده است که ترانههای آن نیز (هم ترانههای فارسی و هم ترانههای انگلیسی)، سروده خود این هنرمند است.
شهریار کهن زاد پیش از این با اجرای زنده «سمفونی صلح» در تالار وحدت و سالن وزارت کشور با همراهی ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر سمفونیک ارمنستان در سالهای 2004 و 2006 و 2011 فعالیتهایی را در حوزه موسیقی انجام داده بود.
شهریار کهن زاد در یادداشتی به بهانه انتشار این آلبوم موسیقایی آورده است:
پس از اجراهای صحنه ای متعدد نغمه های صلح به عنوان نخستین سمفونی کلامی راک ایران همواره مورد پرسش بوده ام : که چرا انگلیسی؟ «این یا آن» پاسخی کنش گرانه به همین پرسش است .آنجا که تلاش می کنم خط ممیزی که از سر یک کج فهمی بین این یا آن من کشیده می شود را پاک کرده و این دو را در یک انطباق جزم با هم واقع سازم .آنان که نغمه های صلح مرا با گویش جهان فهم انگلیسی با حضورشان رنگین کردند یا آن کسان که با گوش فرا دادن،با آن پیوند یافتند گواهی خواهند داد که آن حرف که در آن سمفونی داشتم به جغرافیا ،اقلیم،نژاد و یا زبان خاصی بسته نبود تا به گونه دیگری قالب گیرد .
بی اپسیلونی ارزش گذاری و بی آنکه درصدد تحلیل چرایی های انبوه تاریخی اش بر ایم به ناچار باید بپذیریم که در دنیای امروزینی که ما در آنیم گویش انگلیسی زبان ارتباط است. این تجربه را به سادگی در دم برخاستن چرخ های هواپیما از روی خاک اقلیممان یا کلیک کردن روی دکمه ای که ما را به میانه اینتر نت انداخته و با نزدیک به یک میلیارد کاربر تشنه شنیدن روبه رو می سازد، بارها و بارها حس کرده ایم. هر که باشیم یا به هر ترازی که بدانیم اگر با این زبان به آن دنیا دخول نکنیم،کور و کر و لال شده و بیشتر به کند ذهن هایی می مانیم که مورد ترحم قرار می گیرند!
آنان که مرا از نزدیک می شناسند به سر سپردگی بی شرطم به ادبیات عمیق و ماورایی مان واقفند. به خوبی می دانند که اگر روزی حافظ و یا مولانا را مرور نکنم اوقاتم تلخ و مزاجم پریشان می شود. می خواهم ادعا کنم که آین آخرین اثر موسیقیای ام به شیوه ای شاهد آن دو سوِی یگانه است. سوی سرگشته عرفان زده شرقی و طرفی که می تواند آنگونه بودن را به دنیا واتاب دهد...از این روست که این آلبوم را در یک تعادل عیان بین سیمایی پارسی و صورتی جهانی ساخته ام.
در آلبوم «این یا آن» چهار کار پارسی که دو تایش حافظ و دوی دیگر یکی از سروده های خودم و آن دیگری برداشت آزادی از کلامی ناشناس است مقابل چهار آهنگ انگلیسی از ساخته ها و نوشته های خودم قرار داده ام .
آلبوم « این یا آن » تحت امتیار موسسه فرهنگی «آن» وارد بازار شده و «آوای باربد» نیز وظیفه پخش و توزیع آنرا بر عهده داشته است.
تیزر این اثر از صبح امروز در اکثر سینماهای تهران قبل از نمایش فیلم های مربوطه پخش خواهد شد.