به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، انجام طرح و تحقيق و تفحص از سوي نمايندگان مجلس در آخرين روزهاي دولت هشتم ، بازتاب هاي مختلفي به دنبال داشت و هر شخص و حزبي ، نگاه ويژه اي به اين قبيل طرحهاي تحقيق و تفحص داشتند . به طوري كه عده اي ، اقدام مجلس را نوعي موضع گيري در قبال دولت خاتمي عنوان مي داشتند و برخي نيز انجام طرح و تحقيق و تفحص را ، حق طبيعي نمايندگان مجلس به عنوان وكلاي مردم مي دانند .
وليكن ، آنچه در اين ميان مهم به نظر مي رسد ، نتايجي است كه از انجام طرحهاي تحقيق و تفحص به دست مي آيد . زيرا ، اگر قرار باشد طرحي بدون دستيابي به نتيجه مثبت ، در سكون و سكرت به پايان برسد و دست آخر مردم به ويژه منتقدان و معترضان به عملكرد دستگاههاي مربوطه ، اطلاعي از آن نداشه باشند ، قطعا بايد گفت اين قبيل اقدامات نمايندگان ، نه تنها نقاط تاريك و مبهم عملكرد مجموعه هاي دولتي را روشن نخواهد ساخت ، بلكه مي تواند شرايط را براي ادامه كار بهتر ، مشكل سازد .
به گزارش خبرنگار اجتماعي مهر ، بر اساس آنچه كه تاكنون كميسيون هاي مربوطه در خصوص نتايج طرحهاي تحقيق و تفحص ارايه داده اند ، هنوز راه طولاني پيش روي دارند تا بتوانند به نتايج مستند و محكمه پسند دست يابند . در اين ميان ، روند تحقيق و تفحص در حوزه وزارت آموزش و پرورش تا حدودي مثبت و معقول بوده است . البته روند بررسي تحقيق و تفحص در سازمان ملي جوانان نيز آن طور كه رييس كميته تحقيق و تفحص اذعان داشته ، خوب و مثبت بوده است . اما ، هنوز در حوزه بهداشت و مركز مشاركت زنان ، گزارشي كه بتواند مثمر ثمر تلقي شود ، ارايه نگرديده است .
بر همين اساس ، تلاش كرده ايم ، روند بررسي طرحهاي تحقيق و تفحص در مجموعه هاي آموزش و پرورش ، بهداشت و درمان ، مركز مشاركت زنان و سازمان ملي جوانان جويا شويم .
نظر شما