به گزارش خبرنگار مهر، ظهر سه شنبه همایش طب سنتی با حضور رئیس دانشگاه پزشکی سنتی ارمنستان(واحد تهران)، رئیس جبهه فرهنگی "عهد ما" (زیر مجموعه تبلیغات اسلامی شهرستان قدس) و جمعی از شهروندان با هدف بررسی نقش دین در طب برگزار شد.
در این مراسم رئیس جبهه فرهنگی "عهد ما" اظهار داشت: بحث طب اسلامي و ضرورت پرداختن به آن را بايد در راستاي بحث انتظار بشر از دين مورد تجزيه و تحليل قرار داد.
حجت الاسلام عباس مولایی افزود: طب به عنوان يكي از رشته هايي كه با سلامت انسان سروكار دارد و در زمره علومي قرار دارد كه اسلام نسبت به آن تعاليم و رهنمودهای بسیاری دارد از اينرو لازم است تا ارتـباط اسلام و طب يا ضرورت طب اسلامي و توسعه آن در كشور مورد بررسي قرار گرفته و ميزان تاثير گذاري اسلام در طب روشن شود.
این مسئول عنوان کرد: براي جبران عقب ماندگي هاي علمي و مبارزه برای خروج دشمن از تمام عرصه هاي زندگي اجتماعي، سياسي، فرهنگي و علمي مسلمين و در راستاي رهنمودهاي رهبري در خصوص ضرورت جنبش نرم افزاري و ايجاد تمدن اسلامي، ضرورت هاي ملي و جهان اسلام ايجاب مي كند باب طب اسلامي كه يكي از ابعاد علوم اسلامي است توسعه يافته و بخوبي مديريت شود.
وی گفت: باید با طرح مباني جديد در علم طب، رويكردي جديدي در جهت رشد و تكامل علم و درخدمت انسان ها ايجاد شود اما اين آرزو و هدف داراي موانعي است كه بدون شناخت آنها قادر به ارائه راهكار و برنامه ريزي متقن نخواهيم بود.
مولایی تصریح کرد: ایران ما از جمله کشورهایی است که بزرگان بسیاری در طب سنتی داشته و ارمنستان نیز یکی از پرآوازه ترین کشورها در این زمینه است به همین دلیل این همایش با دعوت از رئیس دانشگاه پزشکی سنتی ارمنستان واحد تهران برگزار شده تا از تجربیات هر دو کشور در این زمینه استفاده شود.
رئیس جبهه فرهنگی "عهد ما" متذکر شد: هدف از برگزاری این همایش ایجاد پیوند میان حوزه و دانشگاه است، طب سنتی ریشه در اعتقادات و باورهای مردم دارد و اغلب ادیان از گذشته تاکنون با طب سنتی سروکار داشته اند لذا این سمینار تلاشی برای همه گیر کردن طب سنتی میان مردم و جامعه است.
وی از قول مساعد پروفسور نوریک سربیکیان برای تاسیس یک پایگاه دائمی طب سنتی در قدس خبر داد و ابراز امیدواری کرد تحقق این مهم خدمتی به گسترش و توسعه علم طب سنتی در میان خانواده ها باشد.
نظر شما