به گزارش خبرنگار مهر، حمید راشدی با بیان این مطلب افزود: به وسیله فراخوانی از پژوهشگران ستادی و استانی سازمان محیط زیست درخواست شد تا مدارک خود را برای بررسی و انتخاب پژوهشگر برتر به دفتر پژوهش و توسعه فناوری های محیط زیست این سازمان ارسال کند.
به گفته وی پس از دریافت مدارک کمیته داوری طی جلساتی و براساس شاخص های اعلام شده از سوی وزارت علوم پژوهشگران برتر را در حوزه محیط زیست همزمان با هفته پژوهش انتخاب، معرفی و تجلیل کرد.
راشدی اظهار داشت: همچنین ادارات برتر محیط زیست استان ها در دو حوزه فناوری های محیط زیست و پژوهش در مراسم بزرگداشت پژوهشگران برتر محیط زیست معرفی شدند که در حقیقت این ادارات کل نسبت به سایر ادارات کل محیط زیست فعالتر بوده و اقدامات قابل توجهی داشته اند.
مدیر کل دفتر پژوهش و توسعه فناوری های محیط زیست تصریح کرد: پس از اعلام فراخوان از سوی وزارت علوم، 22 نفر از ادارات کل ستادی و استانی سازمان محیط زیست در این فراخوان شرکت کردند و مدارک آنها در جلسات کمیته علمی انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر سازمان بررسی شد.
وی افزود: براساس آیین نامه جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر از این 22 نفر 20 نفر واجد شرایط بودند که رتبه بندی شده و دو نفر اول به دبیرخانه جشنواره در وزارت علوم معرفی شدند.
وی یادآور شد: نفرات اول تا چهارم براساس نظر اعضای کمیته علمی امتیازی بالای 100 در سه سطح به عنوان پژوهشگر برتر سازمان محیط زیست انتخاب و به آنها لوح تقدیر و جوایزی اهدا می شود. همچنین نفرات پنجم تا بیستم نیز به عنوان پژوهشگر برگزیده معرفی و تجلیل خواهد شد.
مدیر کل دفتر پژوهش و توسعه فناوری های محیط زیست اظهار داشت: عباس عاشوری از محیط زیست گیلان پژوهشگر برتر سطح یک، ابراهیم صحتی ثابت از محیط زیست کرمان پژوهشگر برتر سطح دوم، علیرضا نادری از معاونت طبیعی سازمان محیط زیست پژوهشگر برتر سطح دوم و موسی امینی از محیط زیست گیلان پژوهشگر برتر سطح سوم معرفی شدند.
راشدی یادآور شد: همچنین اداره محیط زیست آذربایجان شرقی رتبه اول، اداره محیط زیست کرمان رتبه دوم و ادارات محیط زیست فارس و تهران به طور مشترک رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.
وی افزود: در حوزه فناوری محیط زیست اداره محیط زیست فارس به عنوان استان نمونه انتخاب شد چراکه این استان از تکنولوژی سونوشیمیایی در تصفیه لجن نفتی حاصل از مخازن نگهداری نفت خام که طرحی فناورانانه است حمایت کرده زیرا این تکنولوژی را با راندمان حدود 90درصد می توان به عنوان یک روش تصفیه لجن نفتی به کار گرفت.
راشدی با اشاره به اهمیت شرکت های دانش بنیان در پیشبرد اهداف زیست محیطی و رفع مشکلات موجود در این عرصه تاکید کرد: سازمان محیط زیست از شرکت های دانش بنیانی که در حوزه محیط زیست فعالیت می کنند درخواست کرده تا فناوری های خود را در نمایشگاهی از دستاوردهای پژوهشی و فناوری سازمان محیط زیست معرفی کند.
وی یادآور شد: نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری سازمان محیط زیست، دانشگاه ها و پژوهشکده ها در حوزه محیط زیست در سالن جانبی محل برگزاری مراسم بزرگداشت پژوهشگران برتر سازمان برگزار می شود.
نظر شما