به گزارش خبرگزاری مهر، منيره غلامي توکلي با بيان اينکه ازدواج در سريالهاي تلويزيوني با واقعيتهاي جامعه متفاوت است،گفت: در بسياري از موارد، اصليترين اختلاف نظرهاي زوجين به دادگاه کشيده شده و آنان که به مشاور مراجعه ميکنند در واقعيتهاي موجود جامعه قشري هستند که سطح درآمد متوسطي دارند و ميان زرق و برق گروه بالا دستي و فرار از تنگ دستيهاي گروه پايين دستي، دست و پا ميزنند.
وي وارد نشدن برنامه سازان صدا و سيما به سوژههاي روز تشکيل زندگي را از دلايل قابل پيش بيني شدن اکثر سريالهاي تلويزيوني دانست و گفت: هر چند در برخي برنامههاي مستند به مسائل چالشي زندگي مشترک در قالب پروندههاي قضايي و کيفري پرداخته شده است، ولي از جذابيت آثار نمايشي براي تبيين اين موضوع استفاده نميشود چون رسانه هميشه جوانان در آستانه ازدواجي را با مشکلاتشان به تصوير ميکشد که آخر سريال هم عاقبت به خير ميشوند.
غلامي تاکيد کرد: در جامعه چه بسيار جوانان خوشبختي داريم که هنگام ازدواج، همه به آنها به خاطر انتخابش همسر، مراسم، خانواده، جايگاه اجتماعي و شغلي تبريک ميگويند. اما هنوز جهيزيه دختر خانم يکبار هم استفاده نشده که ناباورانه بسته بندي شده و به خانه پدر بر ميگردد و موضوع جدايي توافقي در سه تا پنج سال اول زندگي به پديده شومتر از طلاق تبديل شده است.
نظر شما