به گزارش خبرنگار مهر، این کتاب هشتمین عنوان از مجموعه «داستان ایرانی» است که توسط این ناشر چاپ میشود و ۲۱ داستان کوتاه را در بر میگیرد.
عناوین داستانهای کتاب به ترتیب عبارت است از: «خانهای بر ستارهی دنبالهدار هالی»، «دوچرخه، سبیل بابات میچرخه»، «روزی»، «عامو چا مسترابیها»، «بز، بز ملعون»، «تف شافی»، «گوسفند»، «از خاطرات سفر قشم»، «دلاور»، «راه حمام»، «تکانه»، «سودو کو»، «پانچهای مفقود»، «پیرک»، «لب آماسیدگی»، «خواجه داوود کاکا فیل»، «فیل یاد هندسون افتادن»، «ادبیت»، «Double joint»، «گاوی که صندوقی را خورده» و «مرافعه».
در قسمتی از داستان «پیرک» میخوانیم:
«پیر گندلی یا بین کفترک است یا زرقون، میون بیابون، اصلا پیرگندلی آواره بوده، عاشق بوده است و غریب و خیلی هم ناحق ناکامش کردهاند. مقبرهاش گرد است، همه چیز دور تا دورش گرد است، حوضش، گلدستههایش؛ حتی سکوی همجوارش، از دور که چشمت به مقبره میافتد، دامنهی کوهی اطراق کرده که آن هم گرد است و حاجتش، مختص بینوایان بینان و نواست؛ هم آنجایی که حاجت دارند به نوایی برسند و همیشهی خدا علیلاند و وقتی رسیدند به آخر ِ آه، ته دل حاجت میگیرند. این قضیه را یکی از دراویش مقبره میگفت که پاهایش را توی آب حوض مقبره میشست؛ هم آنی که دائم ورد زبانش این بود:
گُر گرفتهام، گر گرفتهام!
بعد که نزدیکهای غروب بود، درویش پاهایش را از آب حوض بیرون آورد و رفت که جایش را در شکافی نزدیک مقبره بیاندازد، جایی که هر شب، چه چلهی زمستان و چه گرمای تابستان میخوابید.»
این کتاب در ۶۸ صفحه با شمارگان هزار نسخه و قیمت ۵ هزار و ۵۰۰ تومان منتشر شده است.
نظر شما