۹ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۴۷

حجت‌الاسلام اعرافی تشریح کرد:

ظرفیتهای جامعه المصطفی العالمیه در جهان /اشتغال به تحصیل 30 هزار نفر

ظرفیتهای جامعه المصطفی العالمیه در جهان /اشتغال به تحصیل 30 هزار نفر

رئیس جامعه المصطفی العالمیه با تشریح ظرفیت‌های این مرکز در کشورهای مختلف جهان از اشتغال به تحصیل 30 هزار نفر در مراکز آموزشی جامعه المصطفی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی امروز در دیدار حجت‌الاسلام داود نمازی مشاور وزیر کشور در امور روحانیت و ائمه جمعه و جماعات، جامعه المصطفی العالمیه را نهادی برآمده از تجربه کهن حوزه‌های علمیه و انقلاب اسلامی دانست که تاکنون بیش از 30 هزار نفر از 120 کشور جهان از این نهاد دانش آموخته شده و حدود 30 هزار نفر هم در حال تحصیل هستند.

وی حضور چشمگیر دانش آموختگان جامعه المصطفی العالمیه در شبکه‌های تبلیغی، علمی و فرهنگی کشورهای مختلف جهان را از برکات این نهاد حوزوی ذکر کرد و افزود: بیش از 10 هزار نفر از دانش آموختگان جامعه المصطفی العالمیه به عنوان امام جماعت و مبلغ سنتی در حال فعالیت‌های تبلیغی هستند و حدود سه هزار نفر به عنوان استاد و مدیر در مراکز مربوط به این نهاد فعالیت می‌کنند. حضور در جوامع دانشگاهی، راه‌اندازی حدود هزار مدرسه در کشورهای مختلف، فعالیت حرفه‌ای در رسانه‌های جمعی، راه‌اندازی موسسات خیریه و اجتماعی و فرهنگی از دیگر فعالیت‌های دانش آموختگان جامعه المصطفی است که حجت‌الاسلام اعرافی به آنها اشاره کرد.

به گفته وی تعداد زیادی از دانش آموختگان این مرکز به عنوان محقق، نویسنده و مترجم فعالیت دارند و تاکنون بیش از 20 هزار اثر در 40 زبان دنیا از تولیدات آنها توسط جامعه المصطفی العالمیه جمع آوری شده است.

اشتغال به تحصیل 30 هزار نفر

حجت‌الاسلام اعرافی تعداد محصلان جامعه المصطفی العالمیه را حدود 30 هزار نفر اعلام کرد و افزود: نیمی از این افراد در واحدهای آموزش داخل ایران و نیمی دیگر در واحدهای برون مرزی اشتغال به تحصیل دارند.

وی اضافه کرد: همسران و فرزندان طلابی که در مراکز آموزشی جامعه المصطفی شعبه قم تحصیل می‌کنند بیش از 25 هزار نفر هستند و از فرزندان آنها، 7 هزار نفر دانش آموز و هزار نفر دانشجو هستند.

150 رشته و گرایش تحصیلی در مقطع کاردانی تا دکتری و سطوح سه، چهار و پنج در جامعه المصطفی العالمیه دایر است.

به گفته حجت‌الاسلام اعرافی فعالیت 3 هزار استاد، ایجاد 20 گروه علمی، تدوین 3 هزار پایان نامه و حضور دو هزار دانش پژوه در مرکز آموزش‌های مجازی المصطفی از دیگر ظرفیت‌های جامعه المصطفی است.

امام جمعه جدید قم اضافه کرد: 10 زبان اصلی دنیا را هدف گیری کردیم تا محتوای متناسب با مخاطبان این زبان‌ها در حجم وسیعی تهیه و تولید شود.

شعار هر روز یک کتاب

رئیس جامعه المصطفی العالمیه «هر روز یک کتاب» را شعار این نهاد بیان کرد و افزود: حجم کتاب‌های این مرکز هر سال بالغ بر 300 جلد با تنوع زبانی می‌باشد.

وی به فعالیت 300 انجمن با عضویت 8 هزار نفر در مراکز آموزشی جامعه المصطفی اشاره کرد و گفت: در حوزه اخلاقی و فرهنگی، نظام نامه تربیتی تدوین شده و فعالیت‌های فرهنگی وسیعی انجام می‌شود. این مرکز آموزشی با حدود 80 مرکز علمی دنیا ارتباطات علمی دارد و در حال حاضر 7 هزار نفر توسط جامعه المصطفی برای اعزام به مناسبت‌های تبلیغی ساماندهی شده‌اند.

حجت‌الاسلام اعرافی با بیان اینکه فعالیت‌های جامعه المصطفی رو به جلو است اظهار کرد: این مرکز، شبکه بزرگ و بی‌سابقه‌ای است که افق گشایی می‌کند.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه معتقد است که این مرکز آموزشی در حوزه فعالیت‌های قرآنی پیشگام است.

وی بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های فرابخشی و فرامنطقه‌ای این مرکز توسط دولت تاکید کرد و یادآور شد: کارهای علمی جامعه المصطفی العالمیه آینده‌ساز و تاریخ ساز است و تفکر نظام اسلامی را در جهان ارتقا می‌دهد.

کد خبر 2477663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha