به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید حسن مؤذنی ظهر پنجشنبه در دومین همایش تجلیل از طلاب ممتاز شاهد و ایثارگر حوزههای علمیه که در سالن همایش جامعه مدرسین برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی ستاد امور شاهد و ایثارگران طلاب و دانشجویان و تجلیل از نخبگان شاهد و ایثارگر بوده است.
وی با بیان اینکه اساتید بزرگی در حوزه علمیه هستند که از فرزندان شهدا و ایثارگران هستند و گمناماند، گفت: بالغ بر 3 هزار شهید روحانی در دفاع مقدس داریم که برگزاری یادبودها و کنگرههای انان ضعیف است و باید بیشتر برگزار شود.
معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران، هدف از برگزاری این مراسم را پاس داشت و تجلیل از فرزندان شهدا و جانبازان و ایثارگران نخبه و ممتاز روحانی، آشنایی بیشتر جامعه و حوزههای علمیه با جایگاه رفیع شهادت و ایثارگری و ایجاد تعامل و همفکری فیمابین حوزه و بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستای حفظ ارزشهای ایثارگری، کمک به برنامه ریزی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و بهرهمندی از سرمایههای فکری کشور در حوزههای علمیه و جایگاه مدیریتی کشور دانست.
وی با بیان اینکه 170 هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاهها داریم، افزود: معرفی توانمندیهای علمی روحانیون شاهد و ایثارگر حوزوی به مسؤلان و پژوهشگاهها از دیگر اهداف برگزاری چنین مراسمهایی عنوان کرد که امروز بهترین حامیان انقلاب روحانیت و طلای شاهد و ایثار گر هستند.
حجتالاسلام مؤذنی تصریح کرد: در فرمایشات امام (ره) در سال 58 برای تشکیل یک نهاد مقدس به امور فرهنگی اشاره شده است و امروز متأسفانه از این قضیه غفلت کردهایم.
تشکیل اتاق فکر نخبگان شاهد و ایثارگر
وی از تشکیل اتاق فکری تحت عنوان مجموعه نخبگان شاهد و ایثار گر به ویژه طلاب شاهد در آینده نزدیک خبر داد و افزود: تشکیل این اتاق فکر در دستور کار این ستاد است.
معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: اکنون 170 هزار دانشجوی شهید و 65 هزار دانش اموز شاهد با 1500 مدرسه شاهد داریم که این تعداد دانش آموز روبه کاهش است و ما مدارس شاهد را به عنوان سمبل در جامعه نگه خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه شبکههای معین در دانشگاهها برای ارتقای علمی این عزیزان ایجاد شده است، گفت: ایجاد شبکههای اجتماعی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دیگر اقدامات ما است که انجام خواهد گرفت.
حجت الاسلام مؤذنی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را یک وظیفه ملی دانست و افزود: متولیان فرهنگی کشور موظفاند برای ترویج این فرهنگ همه تلاش خود را انجام دهند.
وی عنوان کرد: امروز ضعف در لایههای فرهنگی که ایجاد شده موجب میشود تا دشمن به مقدسات ما توهین کند.
معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: باید امروز ارتباط با نخبگان و سرامدان طلاب ایثارگر بیشتر شود و جلسات متعددی برگزار شود تا آنها شناخته شوند.
نظر شما