به گزارش خبرنگار مهر، استاندار فارس شامگاه چهارشنبه درمراسم افتتاح پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: توانمندی فارس در درمان و آموزش پزشکی در خاور میانه قابل اهمیت است.
سید محمد احمدی بیان کرد:در دهه اخیر اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شیراز به گونه ای بوده که به اذعان بازرسان منطقه ای در میان ۲۰۰ مرکز درمانی و بیمارستانی در ۱۲۰ کشور دنیا قابل طرح و مثال زدنی است که باید دیگر دانشگاه های شیراز نیز با بین المللی شدن، به این موضوع تلاش ویژه ای داشته باشند.
وی با بیان اینکه استان فارس ظرفیت قابل توجهی در جذب توریسم پزشکی دارد، گفت: با راه اندازی بیمارستانهای جدیدی که نزدیک به بهره برداری است این توان دوچندان خواهد شد و می طلبد دیگر دستگاه های استان نسبت به این مهم تلاش داشته باشند.
استاندار فارس بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای تربیت دانشجویان خود از اساتید توانمندی که در دنیا شاخص هستند بهره می گیرد که بزرگترین سرمایه های آن به حساب می آیند.
احمدی یادآور شد: بهره برداری از پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر توان بالای آموزشی این دانشگاه می افزاید و زمینه پذیرش دانشجویان خارجی را فراهم می کند.
استاندار فارس با تاکید بر اینکه دانشگاههای شیراز باید زبان آموزشی و تخصصی خود را به سمت زبان انگلیسی گرایش دهند تا از توانمندی بالای آنها در زمینه پیوستن زمینه بین الملل استفاده شود، افزود: کشور ترکیه در همسایگی ما سالانه ۳۵ میلیون توریست و گردشگر را پوشش می دهد یعنی درآمدی بیش از درآمد سالانه نفت ایران ، اما ما هنوز به خوبی از ظرفیتهای صنعت توریسم در کشور بهره نبرده ایم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: تحولات سلامت محور در جامعه علاوه بر اینکه گسترش یافته، ارتقا فضاهای درمانی رضایت مردم فارس را نیز جلب کرده است.
دکتر محمد هادی ایمانیه افزود: افزوده شدن چندین بیمارستان خیرساز به جمع مراکز درمانی شیراز و ارتقا سطح کیفی درمان در بیمارستانهای دولتی بسیاری از مشکلات بیماران را رفع کرده است.
وی ادامه داد: بیمارستانها و مراکز درمانی شیراز علاوه بر خدمات رسانی به مردم منطقه، بیماران استانهای همجوار را پوشش می دهند که این مهم فشاری بر آنهاست اما بخوبی جوابگوی نیاز بیماران هستند.
وی اضافه کرد: واحد خودگردان پردیس بین الملل دانشگاه در شرایطی وارد جرگه شده که بیمارستانهای پیوند اعضای ابن سینا و سوختگی امیر المومنین (ع)در همجواری آن به زودی وارد چرخه درمان و آموزش می شوند.
بگفته وی، این پردیس بهترین شرایط را برای توسعه پیش روی دارد زیرا چندین مرکز درمانی دیگر در نزدیکی آن تا یک یا دو سال آینده بهره برداری می شوند و این منطقه تبدیل به مرکز درمانی و آموزشی خواهد شد.
ایمانیه بیان کرد: مسئولان استانی و دانشگاه برای ایجاد بیمارستان دوم نمازی در این منطقه زمینهای موقوفه نمازی به توافق رسیده اند و این پروژه تبدیل به برترین پروژه سلامت کشور خواهد شد.
وی گفت: دانشگاههای شیراز نیاز به مرکز همایشهای دانشگاهی دارند و دانشگاه علوم پزشکی قادر به احداث این مرکز در این منطقه است که این مهم نیاز به توجه مسئولان استان دارد.
پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ۱۴ هزار متر مربع زیر بنا و صرف ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار در شهر صدرا ایجاد شده است.
نظر شما