به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار شهرستان گناوه عصر دوشنبه در این نشست اظهار داشت: ایده طراحی و احداث المانی که معرف نماد گناوه باشد بسیار خلاقانه و اثرگذار در معرفی شهر به گردشگران و مخاطبان خود است.
عبدالنبی یوسفی گفت: در راستای تحقق یافتن این مهم، استفاده از مهندسان بومی که شناخت خوبی از شهر خود و تخصص بالایی در ارائه طرح دارند، در دستور کار قرار گرفته که بسیار با ارزش است.
عضو هییت علمی دانشگاه خلیج فارس بوشهر و داور مسابقه المان و نماد شهر گناوه نیز در این نشست اظهار داشت: شهر گناوه همواره از نبود یک عنصر معماری که معرف فرهنگ و تاریخ این شهر باشد، رنج می برد که هم اکنون با برنامه ریزی صحیح و مطالعه دقیق و تخصصی در تحقق این موضوع گام برداشته است.
دکتر پویا دولابی گفت: سطح پروژه های ارایه شده بالا بود و ملاک داوری کیفیت طراحی، تطابق طرح با شهر و بستر، وضعیت اجرا و خلاقیت در طراحی بود.
دولابی بیان داشت: گناوه با ادامه این مسیر که فی الواقع استفاده از طراحان بومی و توجه به زیبایی و کارایی عناصر شهری است آینده بسیار روشنی در مقوله سیما و مبلمان شهری دارد.
دبیر اجرایی سومین نمایشگاه تخصصی نما گناوه و یکی از برندگان مسابقه المان شهر گناوه نیز در این نشست اظهار داشت: در این شهر، همه عوامل برای تبدیل گناوه به یک شهر تفریحی و گردشگری نظیر شرایط اقتصادی، وجود بستر و پتانسیل مناسب با توجه به ساحل بکر آن، حمایت مسئولان و وجود طراحان ماهر مهیا است.
پیمان اسفندیاری گفت: با توجه به مجموع شرایط یاد شده در شهر گناوه، طراحی المان این شهر در راستای شناساندن چنین پتانسیل هایی گامی بسیار موثر است.
اسفندیاری بیان داشت: در طرح ارائه شده با استفاده از ایده صدف و مطابقت با اصول طراحی المان که در واقع انتزاعی بودن آن است، خوانایی، سهولت اجرا و ارتباط مناسب با بستر و زیبایی آن مد نظر بوده که تلاش شده است در طرح نمود پیدا کند.
وی با اشاره به تعداد اعضای انجمن معماران گناوه افزود: انجمن معماری گناوه با داشتن بیش از ۳۰ عضو با انسجام و انگیزه زیاد مشغول به فعالیت است.
اسفنیدیاری در پایان گفت: این انجمن با تلاش در عرصه های مختلف مثل آموزش معماری، کار در دفاتر فنی و مهندسی، برگزاری نمایشگا ه ها، انجام طرح های پژوهشی و ... علاقه خود را نسبت به مسائل معماری شهرشان بیان می دارند.
داوری المان و نماد شهر گناوه که از طرف شهرداری و شورای اسلامی شهر گناوه به انجمن معماران گناوه واگذار شده بود با حضور مسئولان، اساتید و شرکت کننده ها در محل سالن اجتماعات شهرداری گناوه برگزار شد.
در این نشست که فرماندار گناوه، مسئولان شهرداری، اعضای شورا و ریاست نظام مهندسی گناوه حضور داشتند، پس از بحث و تبادل نظر درباره چشم انداز معماری و شهرسازی گناوه، کارهای راه یافته نقد شدند.
در نهایت طرح پیمان اسفندیاری به عنوان طرح اجرایی و کار مشترک خانم ها دسترنج و ابراهیم زاده و طرح خانم علمداری به عنوان طرح های برتر معرفی شدند.
نظر شما