به گزارش خبرنگار مهر، کاظم قائمی پیش از ظهر دوشنبه در شورای اداری شهر بیرجند اظهارکرد: در سال جاری تعمیر و تجهیز مراکز بهداشتی درمانی و پانسیون پزشکان مجری برنامه پزشک خانواده با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال انجام شده است.
وی افتتاح و راهاندازی بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی شهید مصطفی خمینی طبس، اجرای برنامههای طرح تحول سلامت، راهاندازی کلینیک فوق تخصصی شهدا بیرجند، راهاندازی مرکز جامع بیماریهای خاص، بکارگیری ۲۶۰ نیروی پرستار و ماما در بیمارستانهای سراسر خراسان جنوبی و فعال کردن بخشهای اورژانس و درمانگاههای تخصصی داخلی و اطفال در بیمارستانهای ۳۲ تختخوابی شهرستانهای سربیشه، درمیان و سرایان را از اقدامات درمانی دانشگاه علوم پزشکی در سال جاری عنوان کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه در سال جاری مراحل گزینش ۸۴ بهورز با هماهنگی معاونت توسعه وزارت بهداشت در خراسان جنوبی انجام شده است، گفت: شرکت فعال در جلسات آموزشی و مدیریتی معاونت بهداشتی وزراتخانه از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت دانشگاه بوده است.
قائمی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه آموزش دانشگاه علوم پزشکی در سال جاری گفت: اخذ مجوز دوره چهار ساله رشته رادیولوژی و مکاتبه برای اخذ مجوز دستیاری در رشتههای جراحی عمومی، قلب وعروق، عفونی و رشتههای PhD پرستاری و PhD آموزش بهداشت، تایید رشته PhD سلولی ملکولی برای دو سال بعد و پذیرش چهار دانشجوی جدید، پیگیری برای راهاندازی دانشکده داروسازی، دانشکده پرستاری و فوریتهای پزشکی استان و راهاندازی بخشهای بالینی دانشکده دندان پزشکی از جمله اقدامات آموزشی دانشگاه علوم پزشکی در سال جاری است.
وی با اشاره به اینکه تا پایان آذرماه سال جاری پرداخت کارانه پزشکان و کارمندان بروزرسانی شده است، گفت: در حال حاضر پیگیر استخدام پرستاران بیمارستانهای سرایان، سربیشه و درمیان هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از تصویب ۱۸ میلیارد تومان برای بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی بیرجند در سال جاری خبر داد و گفت: مجتمع فرهنگی رفاهی سلامت دانشگاه علوم پزشکی در دست احداث است.
قائمی تجهیز کامل بیمارستان جدید مصطفی خمینی شهرستان طبس و راهاندازی تجهیزات سرمایهای پزشکی از جمله رادیولوژی دیجیتال در بیمارستانهای قاین، فردوس و ولیعصر(عج) بیرجند، تاسیس داروخانههای شبانهروزی در شهرستانهای نهبندان، طبس و زیرکوه و داروخانههای روزانه در شهرهای آرین شهر، شوسف و آیسک را از جمله اقدامات حوزه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برشمرد.
نظر شما