سيد جلال حسيني در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي "مهر" از اختصاص بودجه عظيمي از كشور به عنوان سوبسيد يا يارانه به برخي بخش ها بشدت انتقاد كرد و گفت: البته اين يارانه ها همواره بين دهك هاي پايين و بالاي جامعه به طور مساوي توزيع شده است كه اين غيرعادلانه مي باشد.
وي افزود: به عنوان نمونه، در سال جاري تاكنون بيش از چهار ميليارد دلار صرف واردات بنزين شده است كه با هدفمند شدن يارانه ها، اين ميزان اعتبار را مي توان در امور زير بنايي و مولد اشتغالزا هزينه كرد.
حسيني تاكيد كرد: همچنين با هدفمند كردن يارانه ها در كشور، يارانه ها نصيب دهك هاي پايين جامعه مستحق مي شود كه در اين شرايط هم، دهك هاي توانمند وبالاي كشور نيز بايد كالا را به قيمت تمام شده دريافت كنند.
نايب رييس كميسيون اقتصادي مجلس يادآور شد: براساس برنامه چهارم، تمام دهك هاي پايين جامعه بايد شناسايي و در اختصاص يارانه ها به آنها اقدام كنيم.
وي با اشاره به اين كه با هدفمندشدن يارانه ها بايد به سرعت به سمت قطع يارانه ها در كشور اقدام كنيم، تصريح كرد: برهمين اساس ثروت ملي را مي توانيم به توليد ثروت تبديل كنيم.
حسيني با تاكيد بر اين كه چتر حمايتي از اقشار آسيب پذير جامعه بايد زير نظر مستقيم وزارت رفاه و تامين اجتماعي صورت گيرد، خاطرنشان كرد: فعاليت هاي جداگانه تمامي نهاد هاي حمايتي مالي نظير كميته امداد، بهزيستي كه كارهاي موازي با اين وزارت خانه انجام مي دهند، بايد حذف شود .
به گفته نايب رييس كميسيون اقتصادي مجلس، با ايجاد يك سيستم يكپارچه به فرماندهي وزارت رفاه و تامين اجتماعي بايد برنامه هاي مربوطه در خصوص اقشار آسيب پذير جامعه را عملياتي كرد.
نظر شما