سردبير نشريه كودك مسلمان بلوچ در گفت و گو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، گفت : آنچه دوام اين نشريه بيست و شش ساله شهرستاني ( كودك مسلمان بلوچ ) را با همه كمبود هاي موجود در استان سيستان و بلوچستان سبب شده ، صرفا استقبال بچه هاي استان است . يعني ما با مخاطبي روبرو هستيم كه به شدت تشنه چيزي به اسم مجله است . كودكان بلوچ مانند كويري هستند كه تشنه بارانند .
وي ادامه داد : بر عكس نشريات تهراني كه دنبال مخاطب مي گردند ، ما با همه تيراژمان تنها نيمي از مخاطبانمان را سرويس مي دهيم و دقيقا نقطه مقابل نشريات ديگر هستيم اما نمي توانيم جوابگوي مخاطبمان با شيم. تنها علتي هم كه باعث شده اين مجله تعطيل نشود اشتياق و استقبال بچه ها است.
عباس آبادي ادامه داد : ضعفي كه در اين جشنواره ديده مي شود اين است كه از اين تجمع استفاده اي براي حل مشكل مطبوعات كودك و نوجوان صورت نمي پذيرد. اگراين جشنواره در هر دوره بتواند تنها يكي از مشكلات نشريات كودك را حل كند آن وقت به رسالت خود عمل كرده است.
وي افزود: ما به عنوان كساني كه مشكل مخاطب را در استان خودمان حل كرده ايم پيشنهاداتي داريم اما متاسفانه به دليل نبودن محلي براي تبادل نظرات نمي توانيم اين پيشنهادات را مطرح كنيم.
عباس آبادي درباره داوري آثار گفت : ما به دليل مشكلاتي كه داريم يقينا از نظر كيفيت نمي توانيم خودمان را به بقيه دوستان برسانيم چون اصلا نه به افراد خبره دسترسي داريم ونه فرصت رشد براي رقابت به بچه هاي آنجا داده شده است .
عباس آبادي در پاسخ به اين سوال كه آيا نشريه اي با وجود 26 سال فعاليت در يكي از محرومترين مناطق كشور مستحق تقدير هم نبود ؟ به مهر گفت : از متن بيانيه دبيرجشنواره ما گمان كرديم كه با رويكرد توجه خاص به روستا ها و مناطق محروم روبرو هستيم اما هيچ اسمي از نشريه كودك مسلمان بلوچ كه مهمترين كار را در اين حيطه انجام مي دهد ، برده نشد و اين اتفاق با آنچه در بيانيه آمد تناقض دارد .
نظر شما