به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا هوشیار صبح شنبه در نشستی با مدیر و پرسنل اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان در شاهرود از تدوین برنامه جامع ۱۰ ساله سازمان تبلیغات اسلامی به دستور رهبری خبر داد و افزود: بررسی برنامه های جدید سازمان در نشستی با رهبر انقلاب و مدیران کل استان ها انجام و در صورت مصوب شدن این برنامه برای انجام فعالیت های فرهنگی ابلاغ خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه اهدافی در این برنامه در نظر گرفته و تراز و معیاری تدوین شده که سازمان باید خود را به آن ها برساند خاطر نشان کرد: درخواست ۷۰ درصد فوق تخصصی پرسنل هم انجام شده و منتظر ابلاغ آن هستیم.
معاون توسعه و مدیریت پشتیبانی سازمان تبلیغات اسلامی همچنین از تهیه نرم افزار تابان برای اجرای احکام پرسنل و پیش بینی زمینه حسابداری نقدی و تعهدی و آموزش این نرم افزار به ادارات کل خبر داد و اذعان داشت: امسال با در نظر گرفتن اعتبار لازم امیدواریم مشکلاتی که سال گذشته در اثر کمبود بودجه برای اعزام روحانیان مستقر مواجه بودیم مرتفع شود.
هوشیار در ادامه، تواضع، اخلاق خوش و زبان خوب را از ویژگی های ارتباط مناسب با ارباب رجوع دانست و یادآور شد: رفتار و اخلاق نامناسب می تواند به شخصیت انسان در خانه و اجتماع آسیب رسانده و اعتدال را بر هم بزند پس اگر مبتلا به این خصوصیات هستیم سعی در ترک آن ها داشته باشیم چون عمر کوتاه است و به زودی باید در محضر خداوند پاسخگو باشیم.
ارتباطات و تعاملات مومنان باید بر اساس نصیحت و خیرخواهی برای یکدیگر استوار شود
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان نیز در این نشست ضمن تبریک حلول ماه رجب و مناسبت های ارزشمند این ماه به خصوص میلاد امام جواد (ع) گفت: ایشان می فرمایند « الْمُؤمِنُ یَحْتاجُ إلی ثَلاثِ خِصال: تَوْفیق مِنَ اللهِ عَزَّ وَ جَلَّ، وَ واعِظ مِنْ نَفْسِهِ، وَ قَبُول مِمَّنْ یَنْصَحُهُ» و بر اساس این حدیث هر کدام از ما نیازمند این سه خصلت هستیم.
حجت الاسلام علی شکری با بیان این مطلب که هر انسان با ایمانی، نیازمند خیرخواهی، نصیحت و انتقاد دیگران است افزود: ارتباطات و تعاملات مومنان باید بر اساس نصیحت و خیرخواهی برای یکدیگر استوار شود چرا که اشتباه و گناه، در گفتار و رفتار غیر معصوم راه پیدا می کند، بنابر این انتقادگری و انتقادپذیری از احتیاجات مومنان برای اصلاح گفتار و رفتار در راه تقرب به خدای متعال است.
وی با تاکید بر این که انتقادپذیری مومنان سفارش بزرگان دین و مذهب است خاطر نشان کرد: هیچ کس نباید خود را از نصیحت و انتقاد بی نیاز بداند زیرا انتقادپذیری از نیازهای اساسی هر مومن در راه کمال به شمار می رود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان همچنین نصیحت پذیری، عیب شناسی و نشاط و پویایی برای رفع عیب ها را در سعادت انسان موثر خواند و تصریح کرد: آثار سازنده و سودمند زیادی بر این امور مترتب است چرا که در واژه نصیحت که در آن خلوص، صداقت، صافی و پاکی نهفته است رسالت انتقادگران یادآوری شده و شیوه و ادب انتقاد را نشان می دهد.
شکری در خاتمه با بیان این مطلب که آموزه های دینی معصومین علیهم السلام سراسر زندگی و تمام ابعاد نیازهای انسان را فرا گرفته است عنوان کرد: ضرورت انتقاد و عتاب و لزوم انتقادپذیری و قبول عتاب یکی از اصول ارزش های اخلاق اسلامی است.
نظر شما