علی قنبری در حاشیه سفر به مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر درباره نتایج نشست با استاندار مازندران اظهار داشت: در این نشست درباره موضوعات مرتبط با آرد و نان، بالا بردن کیفیت نان، توسعه آن بخش از بندر امیر آباد که مربوط به ورود گندم، ذخایرو زیرساخت های مربوطه و بحث صادرات آرد و واردات موقت گندم است صحبت هایی انجام شد.
وی افزود: احداث پروژه های مورد نیاز این حوزه اعم از احداث سیلو از دیگر موارد مطرح شده نشست بوده است.
معاون وزیر جهادکشاورزی و مدیرعامل، شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران، از علاقمندی و حضور ربیع فلاح جلودار، استاندار مازندران در مباحث مربوط به گندم، آرد و نان ابراز خرسندی کرد و گفت: نکته مثبتی را که رسانه ها باید تیتر کنند، حضور استاندار درساعت ۵ صبح در نانوایی ها است که به چک کردن و بررسی کیفیت نان می پردازد.
وی، در پاسخ به سوالی درباره، ضرورت احداث سیلو در مازندران اظهار داشت: در این باره با مدیران استانی و منطقه ۲ جهت جانمایی سیلو بررسی های لازم انجام می شود تا بر حسب امکانات و بودجه استانی و ملی تامین اعتبار لازم صورت گیرد.
مدیر عامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران، در پاسخ به سوالی درباره چگونگی خرید تضمینی گندم در سال جاری ابراز داشت: به منظور ایجاد هماهنگی بیشتر در زمینه انجام عملیات خرید، در سالجاری خرید تضمینی گندم برای نخستین بار باعاملیت بانک کشاورزی انجام میشود.
قنبری، در ادامه از ایجاد، هماهنگی و آمادگی کامل مراکز خرید و شعب بانک کشاورزی در سراسر کشور خبر داد و گفت: نرخ خرید تضمینی گندم برای هر کیلوگرم گندم معمولی در سالجاری ۱۱۵۵ تومان و برای گندم دوروم ۱۱۸۸ تومان تعیین شده ومراکز خرید در سراسر کشور آمادگی کامل دارند تا تمامی گندم های عرضه شده کشاورزان را با نرخ تضمینی خریداری کنند.
این مسئول، اذعان داشت: به کمک بخش خصوصی، سیلوداران، کارخانه های آرد و امکانات و ذخایر موجود و تعاون روستایی و با کمک بانک عامل، (بانک کشاورزی) گندم خریداری و پول کشاورزان به روز پرداخت می شود و هم اکنون نیزسامانه خرید این بانک آماده ارائه خدمات به موقع و کارآمد به کشاورزان است.
قنبری، با اشاره به بارشهای خوب اخیر، گفت: در سال جاری به میزان ۸میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری می شود و این در حالی است در سال گذشته این میزان ۶.۷ میلیون تن بوده است.
وی افزود: با توجه به ذخایر موجود، امسال شاهد واردات کمی، که حداکثر ۲میلیون تن است خواهیم بود که این رقم در سال گذشته ۷میلیون تن واردات بوده است.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران، خاطرنشان کرد: همزمان با فرا رسیدن فصل درو گندم در مازندران و دیگر استانهای منطقه ۲(گلستان و سمنان)، همه کشاورزان می توانند با فروش گندم با قیمت تضمینی شاهد عملکرد خوب بانک کشاورزی و خرید گندم در سال جاری باشند.
به گزارش مهر، بازدید از بندر امیر آباد بهشهر، سیلو نکاء و تعدادی از نانوایی ها و کارخانه های آرد سطح استان از دیگر برنامه های سفر دو روزه مدیرعامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران به مازندران است.
نظر شما