به گزارش خبرنگار مهر، ایرج طاهرخانی روز پنجشنبه در همایش فرصت های سرمایه گذاری ناحیه صنعتی اسفرورین گفت: در بخش اسفرورین تعداد ۱۱ روستا با دو دهستان اک و خرم آباد وجود دارد که با جمعیت ۲۹ هزار و ۱۰۶ نفر شرایط خوبی برای سرمایه گذاریایجاد شده است.
بخشدار اسفرورین تصریح کرد: اسفرورین با داشتن مردمی بافرهنگ و پتانسیل کشاورزی در صورت راه اندازی ناحیه صنعتی می تواند خلاء ناشی از نبود زمینه اشتغال را جبران کند.
طاهرخانی تصریح کرد: نزدیکی به جاده ترانزیت در جابجایی کالا موثر است و می تواند هزینه های تولیدکنندگان را کاهش دهد.
طاهر فیضی رئیس شورای اسلامی شهر اسفرورین هم با تشکر از مسئولان استان در راه اندازی ناحیه صنعتی اسفرورین گفت: اسفرورین قطب کشاورزی تاکستان است و اگر در آن صنایع تبدیلی احداث شود می تواند سود خوبی عاید کشاورزان کند.
فیضی بیان کرد: برای جلوگیری از مهاجرت جوانان منطقه توسعه بنگاههای کوچک در نواحی صنعتی ضروری است وامیدواریم با استقبال سرمایه گذارانه بومی و ایجاد اشتغال پایدار الز مهاجرت جوانان به شهرهای دیگر جلوگیری شود.
وی تصریح کرد: ۴۶۰۰ هکتار سطح زیرکشت انگور، ۳۲۰۰ هکتار گوجه فرتگی، یک هزار هکتار ذرت علوفه ای از ظرفیت های کشاورزی منطقه است که می تواند حضور سرمایه گذاران را اقتصادی و توجیه پذیر کند.
رئیس شورای اسلامی اسفرورین تصریح کرد: وجود دو دانشگاه پیام نور و آزاد اسلامی با یک هزار دانشجو، ۵۳۰۰ دانش آموز و ۵۳۰ معلم از دیگر ظرفیت های فرهنگی این شهر است که باید در سرمایه گذاری ها مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه مجتبی ایمانی مجری طرح گزارشی از قابلیت ها، فرصت ها و تهدیدهای منطقه و نیز واحدهایی که می تواند در اولویت احداث درناخیه صنعتی اسفرورین قرار گیرد ارائه داد.
حجت الاسلام زارعی امام جمعه اسفرورین هم با ابراز خرسندی از ایجاد ناحیه صنعتی گفت: کسب روزی حلال و کمک به ایجاد اشتغال از کارهای خداپسندانه ای است که رضایت الهی را دنبال دارد.
نظر شما