مسعود فراستي، ضمن بيان اين مطلب در گفتگو با خبرنگار سينمايي "مهر" درباره فيلم جديد بهمن فرمانآرا گفت: "دغدغه مرگ با هر اثر جديد كارگردان بيشتر و گستردهتر ميشود و به نظر ميرسد در ساختههاي بعدي فرمانآرا نيز مورد استفاده قرار گيرد. "يك بوس كوچولو" نسبت به دو ساخته قبلي سازندهاش بيتكلفتر و سادهتر پيامش را به مخاطب ارائه ميكند و اثر شريف و آبرومندي است. اما به مسئله مرگ به طور جدي نپرداخته است."
كيوان كثيريان هم درباره فيلم جديد فرمانآرا گفت: "فيلم در بيان بعضي حرفها شتاب داشته و چند بحث را يكجا مطرح كرده و اينكه ميخواهد كدام حرف را مطرح كند سر در گم است. اين مشكل در دو كار قبلي فرمانآرا نيز ديده ميشد. تاكيد بر مسائل روز جامعه در كارهاي فيلمساز نيز ديده ميشود. در "خانهاي روي آب" آيات قرآن به شكل مستقيم خوانده ميشود و در "بوي كافور، عطر ياس" ارجاعات دوم خردادي مطرح شده است.
مسعود بهارلو، نويسنده و منتقد جوان سينما، نيز درباره "يك بوس كوچولو" گفت: "اگر بخواهيم شعر را به سينما تبديل كنيم، با دو نوع شعر مواجه همستيم، يك نوع شعرجوششي و يك نوع شعر كوششي. شعر جوششي به صورت ناگهاني در ذهن شكل ميگيرد و شعر كوششي با مهندسي شاعر ساخته ميشود و طرح شعر را انجام ميدهد و به نظرم اگر سينما را بخواهيم به شعر تبديل كنيم "يك بوس كوچولو" يك شعر كوششي است و يك شعر كوششي هم هيچگاه به دل نمينشيند و از يك ذهنيت از پيش طراحيشده ميآيد."
نظر شما